Miyosen Madencilik

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Miyosen Madencilik

Maden Şirketleri
  • 0

Miyosen Madencilik:2016 yılında Diyarbakır, Yenişehir şehrinde kurulan Miyosen Madencilik, madencilik sektöründeki imkanların maksimum verimlilikle değerlendirilmesi amacıyla büyürken personel politikası da güçlenmektedir. Üstün teknik alt yapısı ve pazara özel projeler için yenilikçi bir yaklaşımı olan firmamız; deneyimli ve dinamik mühendis, doktor ve uzman kadrosu ile tüm madencilik faaliyetlerini en etkin biçimde gerçekleştirmektedir.

Her madencilik ve doğal kaynaklar projesinde; sürdürülebilirlik, kalite ve teknolojiyi her zaman öncelik olarak tutmakta kararlıyız. Gelişmiş teknolojik altyapısı, modern mühendislik ve madenciliğimizdeki deneyim sayesinde doğal zenginliklerin verimli ve etkin biçimde üretiminin sağlanması, çevresel etkilerin minimize edilmesi ve çevrenin korunmasına odaklanıyoruz.

Kurulduğundan bu yana etik ahlaki kurallar, uluslararası standartlar ve normlar içinde hareket etme ilkesiyle her projemize bireysel hizmet anlayışı ve mükemmel sonuç isteyen bir yaklaşımla yaklaşıyoruz. Müşterilerimizin merkezinde durduğumuzdan, müşteri memnuniyetini ön plana çıkararak hizmette kalite, nitelikli insan kaynakları ve sürekli gelişime dayalı çözümler sunmaktan ilke edinmiştir.

Diğer Firmalar