Minway Madencilik

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Minway Madencilik

Maden Şirketleri
  • 0
Bölgesi

Minway Madencilik, Mersin Akdeniz bölgesinde 1991 yılında kurulmuş bir madencilik şirketidir. Firmamız maden ocaklarının yüzeysel ve derin cevher madenciliğini, işletim ve yönetimini güvenilir bir operasyon ile sağlamakta olup çalışkan personeli, yeterli maddi kaynağı, yenilikçi teknolojileri kullanma yeteneği, bütçe hesaplaması verimliliği, proje planlama ve bütçeleri, uygun fiyatlar ve asgari açıktan doğru müteahhitlerle iş ortağı olarak çalışmaktadır.

Tecrübeli ekiplerimiz, tarımsal toprak analizleri için dijital haritalar, hava fotoğraflarının kullanımını, karmaşık analizleri, kapsamlı dağıtım tasarımını, maliyet tahminlerini ve ekspert hizmetlerini sunarak müşterilerimize titiz müşteri desteği ve daha yüksek kaliteyle tam donanımlı ve teknik destek sağlamaktadır.

Sürekli gelişmeye açık teknolojimiz ve tedarik zinciriyle, Minway Madencilik, peyzaj formununda minimal bozulmayla enerji ve mineral üretimi konusunda en üst seviyede performans sergilemektedir. Ayrıca personelimizin, insanların ve çevrenin güvenliğine kesintisiz odaklanıyoruz. Kalite standartlarını her zaman karşılayarak eksiksiz, etken ve sürdürülebilir performans politikalarına sahip olmamız sayesinde sürekli olarak değişen koşullara uyum sağlamak için her zaman esnek hale geliyoruz.

Hedefimiz Minway Madencilik'in Müşteri Memnuniyeti ve Güvenirliğine sahip olmak, Madencilik faaliyetlerimizin kârlılığını elde etmek ve çevre ve çevreye etkili çözümler geliştirmek için mükemmeliyeti yakalamaktır. Deneyimli personelimiz, son teknoloji ve optimum destek özellikleri ile Madencilik sektöründe lider olmayı hedeflemekteyiz. Tüm bu nedenlerden dolayı Minway Madenci Tik, tercih edilen ve takdir edilen bir lider madencilik firmasıdır.

Diğer Firmalar

Demireller Madencilik

Maden Şirketleri

Mersin,Akdeniz

flag

Bölgesi Firma Adı: Demireller Madencilik Sektör: Madencilik Şirketidir. Kuruluş Yılı: 2014 olarak kurulmuştur. Şirketimiz, Mersin'deki Akdeniz bölgesindeki bir şehirde konumlanmıştır. Demireller Madencilliği, tüm Türkiye'nin her alanına %99,9 saflıkta malzeme sağlayan m...

Sercan Madencilik

Maden Şirketleri

Mersin

flag

Sercan Madencilik Hakkında Sercan Madencilik olarak 2008 yılında Mersin'de kurulmuş olan madencilik şirketiyiz. Sektördeki deneyimimiz ve teknolojiye verdiğimiz önem sayesinde, her bir müşterimize en kaliteli ürünleri sunmak için elinden geleni ardına koymayan bir takım...