Mimars Dizayn Mimarlık Müh.inş.san.tic.ltd.şti. Mimar Sedat Yerlikaya

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Mimars Dizayn Mimarlık Müh.inş.san.tic.ltd.şti. Mimar Sedat Yerlikaya

Mimarlık Ofisleri
  • 5
’daki ilk mühendislik tasarım ve uygulama odaklı mimarlık ajansı olarak 2002 yılından bu yana sizlere hizmet veriyor; firmamızın temel işi modern ve çağdaş mimari tasarım projelerinin sunumu, her türlü peyzaj dizayn projelerinin ve uygulamalarının sunumu, seçilmiş kaliteli malzeme ve detayların ekonomik fiyatlarla satışıdır. Bizimize güvenerek kurumsal nitelikte en üst seviyede tasarıma sahip projelere destek olabilirsiniz.

2002 Yılında Kurulmuş Olan!Mimars Dizayn Mimarlık Müh.inş.san.tic.ltd.şti firmamız, 2002 yılından itibaren Elazığ ilinde ve bölgede sizler için hizmet veriyor. En son teknoloji ile donatılmış projeleri hayata geçirerek sektöre değer katmaktan mutluyuz.

Modern Ve Çağdaş Tasarımlar Sunumu!Mimars Dizayn Mimarlık Müh.inş.san.tic.ltd.şti olarak yenilikçi düşüncelerimiz ve kalite standartlarımızla tüm projelerimizin toplam kalitesini arttırmak amacıyla, modern ve çağdaş tasarımlar sunmaktan gurur duyuyoruz.

Uzman Kadromuz! Teknik alanda eğitimli ve profesyonel personellerimiz, bulunduğu donanımda ustalıklarıyla her konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duymaktadır. Gerekiyorsa zaman içerisinde desteklerine devam edebiliriz.

Güvenli ve Kaliteli Ortamda Hizmet VeriyoruzMimars Dizayn Mimarlık Müh.inş.san.tic.ltd.şti olarak, güvenli ve kaliteli ortamlar yaratmak için elimizden gelen tüm çabayı göstermekteyiz. Elazığ çevresindeki tüm firmalara en ideal tasarımlar üretmekten gurur duyuyoruz.
Müşteri Yorumları
M
Mustafa
  • Süper hizmet , kaliteli malzeme, harika tasarım. İlgi , alaka , profesyonellik , düşünceye değer verme isterseniz tek adres. Evim için en iyi seçim olduğunu tecrübe ettim ve teşekkürlerimi sunmayı borç bilirim.

  • 5
    • 03.08.2022
    Y
    Yunus Doğan
  • 5
    • 03.08.2022
    H
    Hüsamettin Temür
  • 5
    • 20.06.2021
    E
    Erdal Yıldırım
  • 5
    • 25.06.2020

    Diğer Firmalar

    Elazığ,Elazığ Merkez

    flag

    1433 Mimarlık Mühendislik, 2006'da kuruldu. Türkiye'nin kalbinin attığı Doğu Anadolu bölgesinde yer alan Elazığ merkezli, mimari etüt ve proje danışmanlık alanında hizmetler sunan 1433 Mimarlık Mühendislik ofisi; modern, şehirsel, peyzaj ve sosyal çevresel dönüşüm odakl...

    Elazığ,Elazığ Merkez

    flag

    Arslan Endüstri Ürün Ve Mimari Tasarım, 1991 yılında Elazığ, Elazığ'da kurulmuş bir mimari tasarım firmasıdır. İlk olarak mimari tasarım alanında paraşütleme, geliştirme ve üretim hizmet vermiş, günümüzde ise pek çok farklı alanda tasarımın yanı sıra pek çok çeşitli ürü...

    Yurten Mimarlık

    Mimarlık Ofisleri

    Elazığ,Elazığ Merkez

    flag

    Türkiye Yurten Mimarlık 1998 yılında Elazığ bölgesinde kurulmuştur ve bu sektöre 20 yıldan fazla zaman içinde etkinliğimizi göstermiştir. Türkiye'deki en başarılı projelere imza atmaktan gurur duyuyoruz. Kendimizi, çalışmalarımızda yenilikçi ve inovatif yaklaşımlar suna...