Milla Baby & Kids

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Milla Baby & Kids

Bebek Çocuk
  • 3

Milla Baby & Kids

Milla Baby & Kids 2018 yılında Aydın’da kurulmuş olan bir çocuk moda mağazasıdır. Uzman ekibiyle, bünyesinde bebek ve çocuklara özel profesyonel satış içerikleri barındıran markamız, kalite standartlarına uygun ürün seçeneklerini müşterilerine sunmak iadir.

Misyonumuz, yaşanan her yaştan insana özel moda konseptlerinin, kaliteli ve şık seçenekleriyle daha güzel görünmeyi sağlayan eşsiz bir sunuş mekanizması etkileşimi deneyimini, müşterilerimize sunmaktır.

Vizyonumuz ise; üretici firmalarından en kaliteli, modern tasarımların müşterilerimiz tarafından sıcak ve değerli algılanarak yaşanmasına destek olmak için çalışmalarla her geçen gün ilerlemektir.

Yıllardır başarılı işler çıkaran Milla Baby & Kids, müşterilerinin tam anlamıyla memnuniyetini sağlamayı temel amaç edinen sosyal sorumluluk politikalarının en üst noktalarda üstün hizmet anlayışıyla çarpıcı sonuçlar vermektedir. Güvenilir ortaklarımız, bebek ve çocukların rahat, özenli, konforlu ve olağanüstü giyim modelleriyle kendi zevklerine göre kullanmalarına imkan vermektedir.

Müşteri Yorumları
n
nihat demir
  • Malesef kapanıyor

  • 3
    • 04.12.2022

    Diğer Firmalar

    Moonskids

    Bebek Çocuk

    Aydın,Aydın Merkez

    flag

    Moonskids Hakkında Ruhuna kadar özenle yaratılan giyim sektöründe bir dev olan Moonskids, 1990 yılında Aydın'da kurulmuştur. Takım elbise giyim, spor giyim ve çocuk giyim alanlarında en kaliteli koleksiyonları üretmek için zamanla büyüyen bebek çocuk giyim ticari markas...

    Aydın,Aydın Merkez

    flag

    Güneş Baby Store, 2007 yılında kurulmuş olup, sektöründe uzmanlaşmış bebek çocuk üreticisidir. Biz, bu süre zarfında müşterilerimize en kaliteli hizmeti sağlamak için yenilikçi politikalarımızı titizlikle koruyoruz. Bu aynı zamanda profesyonel visyonumuz, standartlarımı...