Mikro Yazılım

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Mikro Yazılım

Yazılım Firmaları
  • 0

Mikro Yazılım Mersin'de, Akdeniz Bölgesinde 2014 yılında kuruldu ve halen en yoğunlukla verdikleri hizmetler arasında yazılım geliştirme bulunmaktadır.

Firmamız, aynı zamanda AI (Yapay Zeka) ve Teknolojik Buluşlar çalışmalarına da odaklanmaktadır. Mikro Yazılım olarak, yenilikçi geliştirme anlayışıyla işimizde lider olarak müşterilerimizin beklentilerini karşılamayı hedeflemekten büyük bir mutluluk duymaktayız.

Mikro Yazılım sürekli öğrenmeyi ve değişmeyi hedefler. Gelişmiş teknolojiyi, şirketimizde sağlam ve hasta ekonominin faydalarından yararlanmak ister. Deneyimli ve kapsamlı ekipteki uzmanlarımız, problemleri analiz etme ve çözme yeteneğine sahiptirler.

Tüm arkadaşlarımız, Müşteri Odaklı Kılavuzlu Geliştirme metodolojisini kullanıyor ve her zaman müşterilerimizle güvenli bağlantı aracılığıyla platformumuz aracılığıyla bağlantıda bulunuyor.

Mikro Yazılım'ın temel kurallarından biri, memnuniyeti üst seviyededir. Ekibiyle gurur duyuyor ve her müşterinin çalışmalarına topluca katkı sunarak, sorunların çözümüne devam ediyoruz.

Bu yaklaşımla amaç, mevcut kar arttırma veya işlem hacmine odaklanmadan doğru çözümlerin en kısa sürede, en uygun maliyet ve işlem süresi ile zaman ve bütçelere ulaşma olanağı sağlamaktır.

Diğer Firmalar