Mesut Madencilik.san

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Mesut Madencilik.san

Maden Şirketleri
  • 0

Mesut Madencilik San. 1995 yılından bu yana Diyarbakır'da faaliyet gösteren madencilik sektörüne dair özel bir şirket olarak varlığını sürdürüyoruz. Kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı projeler üzerinde çalışarak madencilik sektörüne yeni standartlar koymak ve pazara yönelik değeri belirlemeye yardımcı olmak için gereken her türlü adımı atmaya devam ediyoruz.

Müşterilerimizin refahına sunulacak en üst seviyeli ürünler ve hizmetler sunmak adına tüm kaynaklarımızı kullanıyor ve bireysel yeteneklerimizi sürekli geliştirmeyi hedefliyoruz. Diyarbakır'daki ar-ge laboratuarlarımızda, teknik ekibimize donatılan modern teknoloji ve makineler aracılığıyla kaliteli ürünleri tüketicilere sunmak adına sürekli araştırma ve geliştirmeler gerçekleştiriyoruz.

Ulusal ve uluslar arası pazarlarda rekabet gücümüzü artırmak için Kalite Yönetimi Sistemi'ni uyguluyor, tarafımızdan hazırlanan ürünlerin standartlarını kontrol ediyor ve geçerli güvence veriyoruz. Kaliteyi garanti etmek için, personelimizin düzenli eğitime maruz kalmasını ve üretim katılımını sağlıyoruz. Depolama, teslimat ve pazarlama alanında da istediğimiz seviyeye ulaşmak için uzman bir ekibimiz var.

Tüm çalışmalarımızın arkasındaysak, üretimimiz ve satışımız konusunda her aspekte üstünlük elde ederek kuruluş amacımıza ulaşmak adına mesai harcamamız sayesindedir. Müşterilerimizin emniyeti ve memnuniyetinden ziyade öncelik tanıyoruz ve sürdürülebilir kalkınma stratejileri üzerine ilerleiyoruz.

Diğer Firmalar

Miyosen Madencilik

Maden Şirketleri

Diyarbakır,Yenişehir

flag

Miyosen Madencilik:2016 yılında Diyarbakır, Yenişehir şehrinde kurulan Miyosen Madencilik, madencilik sektöründeki imkanların maksimum verimlilikle değerlendirilmesi amacıyla büyürken personel politikası da güçlenmektedir. Üstün teknik alt yapısı ve pazara özel projeler...