Mersus Bilişim Yazılım A.ş.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Mersus Bilişim Yazılım A.ş.

Yazılım Firmaları
  • 5

Mersus Bilişim Yazılım A.Ş., 2000 yılında İstanbul Beyoğlu'nda kurulmuş bir firmadır. Çok geniş deneyimiyle, web sitesi kurma ve geliştirme konusunda müşterilere eksiksiz destek vermeye özen göstermektedir.

Tecrübeli ekibiyle ve yaratıcı bakış açısıyla, Mersus Bilişim Yazılım A.Ş., modern web tasarımlar sunar. Doğru zamanda, doğru satın alma kararları verilmesi önceliklidir.

Hizmetler bilgi teknolojilerine dayalı bir çözüm sunmak için her türlü tarayıcıdan mobil cihazlara kadar çevresel entegrasyonu kapsayan geniş hizmet jeopgrbfisi sunar. Mersus Bilişim Yazılım A.Ş.'ye danışmanlık, tasarım, mühendislik ve yönetim hizmetleri de sağlayabilirsiniz.

Sunulan Başlıca Hizmetler: Profesyonel Web Tasarım & Desen, Mobil Uygulamalar, Arama Motoru Optimizasyonu, Sosyal Medya Pazarlama, Ağ Kurulumu & Teknik Destek, Ofis Yönetim Otomasyonu, Veri Güvenliği, E-ticaret & Ödeme Sistemleri.

Mersus Bilişim Yazılım A.Ş., tüm sorunlarınız için tam çözüm sağlamak için incelemeler yapılmasına yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Müşterilerin memnuniyetini ön planda tutarak üst düzey bir hizmet kalitesi sağlamasına devam edecektir.

Müşteri Yorumları
C
Çağlar Yılmaz
  • 5
    • 13.11.2020
    L
    Levent Doğangül
    • Süper firma, süper kurucu. Bilgi Teknolojisi sektörüne damgasını vuracak. Başarılar.

  • 5
    • 09.04.2014

    Diğer Firmalar