MEHMET ULUBEY

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

MEHMET ULUBEY

Psikologlar
  • 0

Psikolojik danışmanlık lisans eğitimini Uludağ üniversitesinde yüksek lisans eğitimini de Selçuk Üniversitesinde tamamlayan Mehmet ULUBEY doktora çalışmalarına devam etmektedir.

2009 yılında psikolojik danışmanlık eğitimlerini tamamlayan mehmet ulubey yurt içi ve yurt dışı birçok psikoterapi eğitimi alarak psikoterapist unvanını kullanmaya başlamıştır. Bilişsel davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çözüm Odaklı Terapi ve Bütüncül Psikoterapi eğitimi almış olduğu eğitimlerin bazılarıdır.

Psikoterapist Mehmet ulubey psikolojik danışmanlarını daha çok yetişkin terapisi olarak aile, evlilik ve cinsel terapi üzerine yoğunlaştırmıştır. Çocuklarla olan çalışmalarında ise üstün zekâlılar eğitimi ve dikkat eksikliği üzerine çalışmalar yapmaktadır.

Psikoterapist Mehmet Ulubey’in üstün zekâlı çocuklar ve ilaçsız dikkat eksikliğine çözümler olmak üzere yayınlanmış iki eseri bulunmaktadır. Kadın cinselliğinin en büyük problemi olan vajinismus rahatsızlığının çözümü ile ilgili kitabı yayın aşamasındadır.

Psikoterapist / Yazar Mehmet Ulubey’in yayınlanmış kitaplarını D&R, İdefix, Bkm ve Kitap Yurdu gibi büyük yayın kuruluşlarından satın alabilirisiniz.

Cinsel terapi üzerine çalışmalar yapan Mehmet ulubey özellikle vajinismus, erken boşalma ve cinsel isteksizlik üzerine ilaçsız ve kalıcı çözümler sunmaktadır. Cinsel terapi alanında danışanlarının memnuniyet oranı %100 yakındır.

Psikoterapist Mehmet Ulubey aile terapisi ve danışmanlığı alanındaki çalışmalarında ise evlilik öncesi danışmanlıktan başlayarak mutu bir aile olarak devam etmeyi amaçlamaktadır. Aile danışmanlığı ve çift terapisi ile mutlu çiftlerin oluşmasına ve sağlıklı ailelerin var olmasını sağlamaktadır. Boşanma sürecindeki aileler içinse çiftler artık tamamen kararını vermişse sağlıklı bir boşanma süreci geçirilmesini, çocuklara boşanmayı doğru bir şekilde anlatma üzerine psikolojik danışmanlık yapmaktadır.

Çocuk psikoloji ve danışmanlığı üzerine yapılan psikolojik danışmanlık hizmetinde ise çocuk gelişimi, gelişim testleri, üstün zekâlılar ve dikkat eksikliğinin ilaçsız çözümleri bulunmaktadır. Çocukları geleceğin mimari olarak gören psikoterapist mehmet ulubey bu alandaki çalışmalarında çok hassas olup aileler ile iş birliğinde çalışmalar yapmaktadır. Çocuk pedagojisi üzerindeki çalışmaları uzun süreli olup aylık ve yıllık takipler şeklinde devamlılık sağlamaktadır.

Kısaca psikoterapist Mehmet Ulubey aileye bir bütün olarak bakmakta mutlu aile ve mutlu çocukların var olması için çalışmalar yapmaktadır.

Hak ettiğiniz aşkı yaşamak ve mutlu bir evlilik yaşamanın sizin de hakkınız olduğunu düşünüyorsanız vakit kaybetmeden hemen psikoterapist mehmet ulubey ile iletişime geçmenizi isterim.

Yüksek lisansını tamamladıktan sonra yurt içi & yurt dışı üniversite ve alan derneklerinden psikoloji üzerine birçok psikoterapi ve uzmanlık eğitimleri alan Psikoterapist / Yazar  Mehmet Ulubey, şu an da doktora çalışmalarına devam etmektedir. Doktora sürecinde birçok devlet ve özel üniversitenin;

  • Aile ve Evlilik Danışmanlığı,
  • İlişki ve çift terapisi,
  • Cinsel Terapi,
  • Bilişsel davranışçı terapi,
  • EMDR eğitimi,
  • Profesyonel Koçluk becerileri
  • Öğrenci Koçluğu ve Eğitim Danışmanlığı,
  • Hızlı Okuma Eğitmenliği,
  • Akıl-Zekâ Oyunları ve Satranç Eğitmenliği,
  • Üstün Zekalılar Eğitimi,
  • Dikkat Dağınıklığı Tedavisi, 
  • Psikolojik Testler,
  • Wısc-R Zekâ Testi eğitimlerinin organizasyon ve eğitmenliği yapmaktadır.

Sürekli eğitimlerine devam eden Psikoterapist / Yazar Mehmet Ulubey, aynı zamanda Türkiye, Azerbaycan, Belçika ve Almanya’da eğitim alan yüzlerce öğrencisinin danışmanlığını ve süpervizyonunu takip etmektedir.

Diğer Firmalar

Adana,Ceyhan

flag

Ulus, Hastane Cd. no:19, 01960 Ceyhan/Adana, Türkiye

Adana,Ceyhan

flag

Konakoğlu, 3469 SK BLOK NO 9 İÇ KAPI NO 03, 01000 Ceyhan/Adana, Türkiye

Büyük Kırım Mah. Arif, Büyükkırım, Aras Kargo yanı, Yaltır Cd. No: 56/2, 01290 Ceyhan/Adana, Türkiye

Adana,Ceyhan

flag

Modernevler, Ziya Gökalp Cd. No:12, 01960 Ceyhan/Adana, Türkiye

Namık Kemal, Albay Kemal Göktaş Cd. Celal Türk Apt, 01920 Ceyhan/Adana, Türkiye

Adana,Ceyhan

flag

Namık Kemal, 50. Sk. Konutları H Blok, 01960 Ceyhan/Adana, Türkiye

Adana,Ceyhan

flag

Namık Kemal mahallesi, Albay Kemal Göktaş sokak Celal Türk Apartmanı, Namık Kemal, YAŞAM BOYU PSİKOLOJİ AİLE DANIŞMA MERKEZİ, Kat:1 no:1, 01920 Ceyhan/Adana, Türkiye

Adana,Sarıçam

flag

Mehmet Akif Ersoy, SNL İŞ MERKEZİ, 216 sokak no2 kat2 daire22, 01250 Sarıçam/Adana, Türkiye