Marsteks Tekstil

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Marsteks Tekstil

Kumaş Üreticileri
  • 5

Marsteks Tekstil, 2010 yılında İzmir, Bayraklı merkezli olarak kurulmuş önemli bir kumaş fabrikasıdır. Dünyanın dört bir yanına başarıyla ihracat yapmakta olup, müşterilerine hizmet etmeyi kendisine hedef haline getirmiştir. Marsteks Tekstil, 11 yıldır pazarın en son trendleri ile seramik ve nonwoven gibi farklı malzemelerden sağlam tekstil parçaları sunmakta ve teknolojik olarak standartlarını geliştirmektedir.

Müşterilerin taleplerini anlayarak, çevre koşullarına uygun ve ekonomik hazır arayışındaki tüm müşterilerine kapsamlı ve profesyonel bir destek sunmaktadır. Marsteks Tekstil kumaş sektöründeki hassasiyetleri çok iyi biliyor ve bunu her projede değeri yüksek tekniklerimizle harmanlamaktayız. Müşterilerimize verdiğimiz kesintisiz hizmetlerden her zaman memnun kalmışlardır.

Bu zorlu sektördeki en önemli amacımız müşterilerimizin taleplerine zamanında uygun olarak cevap vermek ve şeffaf bir hizmet sunmaktır. Bunun için, mevcut koşullar ve verimli kaynak planlaması gibi faktörleri dikkate alan efektif yönetim yöntemleri kullanıyoruz. Böylelikle Marsteks Tekstil'de, gerekli kalite ve performansı müşterilerimize sağlayabilmekteyiz.

Diğer Firmalar

Luz Tekstil A.ş.

Kumaş Üreticileri

İzmir,Bornova

flag

Luz Tekstil A.ş. 2002 yılından beri faaliyette olan İzmir, Bornova’da konumlanmış bir Kumaşcıdır. Köklü geçmişi ile kayıtlara geçen tarihten günümüze teknolojiye açık bir yaklaşımla geniş kapsamlı ve nitelikli üretimler gerçekleştirmektedir. Kurumsal Yapı Türkiye'nin en...

Işık Tekstil

Kumaş Üreticileri

İzmir,Bornova

flag

Işık Tekstil, 2020 yılında İzmir’in Bornova ilçesinde kurulmuş, Kumaş Tekstili sektöründe faaliyet göstermektedir. Işık Tekstil, farklı tasarımlar ve kalite standardı en üst seviyede tutularak müşterilerine sunulan hizmetleri ile standart hizmetlerin ötesinde bir çözüm ...