Mars Kimya Sanayi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Mars Kimya Sanayi

Kimya Şirketleri
  • 0

Mars Kimya Sanayi olarak 2016 yılında kurulmuş büyük bir kimyasal üreticisi firmasıyız. Şirketimiz Derince ilçesinde bulunan Kocaeli merkezli bir firmadır. Çalışmalarımız hakkındaki özverili çalışma, modern teknoloji kullanımı ve profesyonel ekibimiz ile sürekli kusursuz hizmet vermeye odaklanıyoruz.

Kimiyanın eşsiz kavramlarını kimyasal üretimde bilinçli olarak kullanıyoruz. Hedeflerimize ve formüllerimize uygun, iyi test edilmiş ve güvenilir, kullanışlı ve yüksek kalite standartlarına sahip ürünler üretiyoruz. Müşterilerimize hizmette liderlik etmemizi sağlayan kaliteli malzemelerimiz, en son teknolojik araçlar, profesyonel ekip ve deneyimlendirilmiş altyapımızla aradıkları kaliteyi sağlıyoruz.

Misyonumuzdan hiçbir zaman ödün vermeden, kurumsal değerlerimizden taviz vermeden şirketimizi ve müşterilerimize kusursuz hizmet sunmaktır. Kalitemiz ve hizmet anlayışımızla, her zaman zahmetsiz hizmet veren bir firma olmaya çalışıyoruz. Üst düzey müşteri memnuniyeti için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.

Diğer Firmalar

Esa Kimya

Kimya Şirketleri

Kocaeli,İzmit

flag

Esa Kimya, 1992 yılında Kocaeli İzmit'in başarılı kimyacıları tarafından kurulmuş bir özel sektör şirketidir. Öncelikli hedeflerimiz arasında müşterilerimize en yüksek kaliteyi sunmak ve uygun fiyatlar ile en iyi ürün gamını vermek vardır. Fonksiyonel ve gerekli tüm Mal...