Manivela Madencilik

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Manivela Madencilik

Maden Şirketleri
  • 0

Manivela Madencilik, 2007 yılından itibaren Kocaeli'nin İzmit şehrinde faaliyet göstermeye başlayan madencilik sektöründe hizmet veren bir uluslararası firmadır. Bölgedeki saygın tüm kuruluşlar ile yakın çalışma içerisinde olmakta, anahtar teslim projeler ile profesyonel yetkinliklerimizi göstererek yüksek müşteri memnuniyeti sağlamayı hedeflememek zorunda değildir.

Manivela Madencilik, sizin ihtiyaçlarınıza ve özel isteklerinize uygun olarak tasarımlar oluşturabilme, üretim, montaj ve bakım noktalarında her zaman en üst düzey kalite standardını belirlemeyi garanti eder.

Personelimiz, acemi personelle değil, uzman devamlı eğitimli kişilerden oluşmaktadır. Enerji verimliliğine ve kullanıcı odaklılığa büyük önem vermeleri, onu müşterilerinden talepler doğrultusunda masraf etmeden cevap vermesine yardımcı olur.

Güven, kalite, verimlilik ve karşılıklı ödüllendirme tarafımızdan her zaman savunulmuş birkaç kavramdır ve Manivela Madencilik olarak bunlar için mevcut fırsatları değerlendirmeyi tercih ediyoruz.

Diğer Firmalar

Asmer Madencilik

Maden Şirketleri

Kocaeli,İzmit

flag

Asmer Madencilik, 2005 yılında Kocaeli, İzmit'de kurulmuş olan, madencilik alanında faaliyet göstermekte olan Türk şirketidir. Firmamız 20 yılı aşkın tecrübesiyle hizmetlerimizi şeffaf ve kaliteli bir şekilde müşterilerimize sunmaktayız. Öncelikle kaliteden ödün verilme...