Malatya Diş Hekimleri Odası

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Malatya Diş Hekimleri Odası

Diş Hekimleri
  • 3.5
Diş Hekimleri Odası, 1997 yılında kurulmuş olup Malatya'da bağımsız bir sağlık ünitesidir. Doktorlarımızın geniş eğitim ve deneyimleri ile sağlık hizmetinin üst düzeyinde ve profesyonel bir şekilde sunulması için her türlü yolu denemeye hazırız. Öncelikli amacımız başta ağız ve diş sağlığı olmak üzere diş hekimleri arasındaki ilişkileri geliştirmek,sorunları paylaşmak ve çözmek için ortak çalışma grupları ve uygulamalar geliştirmektir. Böylelikle bireysel ve kolektif gelişmeyi desteklemek, toplumsal refahın artmasına yardımcı olmak çok önemlidir. Malatya Diş Hekimleri Odası başta Türkiye Diş Hekimleri Birliği olmak üzere ulusal ve uluslararası örgütler ile birlikte çeşitli program ve projeler gerçekleştirtmektedir.

Genel olarak Diş Hekimliği'nin temel amacı; potansiyeli olan insanların, en iyi şartlarda ağız ve diş sağlığına erişebilmeleridir. Malatya Diş Hekimleri Odası da bu konuda araştırmalara ve çalışmalara destek vermek amacıyla kişisel, grup ve toplum odaklı etkinlikler gerçekleştirmektedir.

Sağlıklı ve Mutlu Bir Yaşam: Malatya Diş Hekimleri Odası, sanayi, hastane, lise ve üniversite temelli sunduğu hizmetlerle ağız ve diş sağlığına ulaşmada yardımcı olmaktadır. Odamız aynı zamanda ilgili kurum ve kuruluşlarla çalışarak, toplum sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesine katkı sağlamak adına öncü rol oynamaya çalışmaktadır.

Destekleyici Kalite Politikası:Vizyonumuz halkın ağız ve diş sağlığına kaliteli, yeterli ve erişilebilir bir şekilde ulaşabilmesini sağlamaktır. Bunun sonucu olarak Malatya Diş Hekimleri Odası olarak; tamamlayıcı hizmetler açısından, teknoloji ve yeni yaklaşımlardan yararlanarak, kapsamlı destekleyici kalite politikası üzerinde duruyoruz. Toplumdaki sağlığın devamlılığının korunması ve geliştirilmesi için dikkatli bir politika izlenmekte ve bu alanda eğitime katılımın önemi vurgulanmaktadır.

Müşteri Yorumları
h
hfz Can
  • Aile hekimiyim.Bazı hastalar diş hekimim bana "git aile hekimine antibyotik yazdır." Yada özel reçeteyi verip "git aile hekimine yazdır." dediklerine şahit oluyoruz. Sanırım bir çok aile hekimi bunu yaşamıştır.Lütfen bu konuda deontolojiye uygun olan bir uygulama olması için gerekli bilgilendirmeyi oda olarak yapınız.Öyle yönlendiren arkadaşımız varsa bunu yapmasın! Hastayı "alacaklı" gibi başka bir hekime sorun çıkartacak şekilde yönlendirmeyelim...

  • 2
    • 18.10.2022
    A
    ALİ AKSÜT
    • Sağüst çene azı dişim 2013 te bir iş kazasında dışa dönmüştü başprmağımla tutup yerine oturttum düzelttim ve tuttu. İki yıldır onun kanalından 15 gündebir iltihaplı kan emince geliyor. Biraz sonra Duruyor. Bu dişimin düzgün şekilde eski yerine oturtulup yapıştırılma ihtimali. Varmıdır çekildikten sonra oluşacak çirkin görüntüyü implantla örtebilirmiyiz.

  • 5
    • 12.11.2020

    Diğer Firmalar