Makrosite Yazılım Hizmetleri

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Makrosite Yazılım Hizmetleri

Yazılım Firmaları
  • 1

Makrosite Yazılım Hizmetleri,2006 yılında Niğde'de kurulmuştur ve bugüne dek birçok proje gerçekleştirmiştir. Biz, herhangi bir sektördeki hedefleri oluşturma ve bunların etkinlikleri arttırmak için teknolojileri hrzla gelişen dünyaya uygun yazılımlar tasarlamak isteyen bireylerdeniyiz.

Biz, sunduğumuz her zorluklara çözümler aramaya ve müşterilerimizin yaptığı işin tipinden bağımsız olarak onlar için en ideal sistemi oluşturmaya kendimizi adadık. Her projede olduğu gibi yenilikçi fikirler getirip, illiyi onlamada müşterilerimizi memnun edebilecek bir ja egincede lider olmak için emeğimizi harcıyoruz.

Ayrıca, pazarlama faaliyetlerimizi de vermekteyiz. Standart profesyonel disiplinleri kullanarak erisibilirliğimizi kurumsal rekabet stratejilerine oturtmak için özer akılarla her zaman hareket ediyoruz. Güçlü ve sağlam teknolojilere destekleyen sosyal medya çözümleri sağlayarak müşterilerimizin markalarının tanıtımını yükseltiyoruz. Oranda ya; Shirkatımız tecrübeli ekibimiz, devam eden bilgi- beceri transferi ve inovasyon programları içerisinde, samimiyet ile hassasiyetle tüm projelerimizi tamamlamayı hedefliyor.

Makrosite Yazılım Hizmetleri olarak, altyapıda her salgın değişikliğini ilgilendiren ve sektörün risk profilini anlamaya yardımcı olacak teknik seviyede donanımlı dinamik girişimlerimiz sayesinde, stratejik amaçlarımızı gerçekleştirmeyi amaçlamaktayız. Teknolojiyi insan odaklı yaklaşımlarda zenginleşen güvenlik ürünleriyle, etin siber güvenlikli ortamları oluşrasımıza hizmet etmektedir.

Müşteri Yorumları
H
Hazal Özdağ
  • 1
    • 28.03.2023

    Diğer Firmalar

    Annova İletişim ve İnovasyon Kurumsal Teknoloji Hizmetleri | Logo Yazılım Yetkili İş Ortağı olarak Türkiye’nin her noktasından ve dünyadan çok uluslu firmalara yazılım üretiyoruz. 2013 yılında kurulan şirketimiz, Niğde'de merkez ve İstanbul ve Ankara ofislerimizle birli...

    Niğde,Niğde Merkez

    flag

    Yakar Bilişim Yazılım San. Ve Ticaret Ltd. Şti., 2016 yılında Niğde şehrinde kurulmuş bir yazılım sektöründeki firmanın içerdiği bilişim, yazılım, uygulamaların geliştirilmesi ve sunumuna odaklanan kurumsal firmamızdır. Türkiye'nin birçok noktasına hizmet veren Yakar Bi...