Lokman Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Lokman Eczanesi

Eczaneler
  • 0

Lokman Eczanesi, 2015 yılında Mardin'de kurulmuş olan bir eczane şirketidir. Kaliteli hizmeti ve doğru ürünleri ile müşteriye 5 yıldır en iyiyi sunmaya çalışıyoruz. En iyi fiyatlar arasından en etkili ilaçları seçmeyi ve uygun açıdan hastalara sunmayı hedeflemekteyiz.

Tüm ürünlerimiz, güncel Yasa ve tebliğlere uygun olarak tüketicilerimize sunulmaktadır. Her daim büyümeyi ve gelişmeyi amaç edinen Lokman Eczanesi, satış ortamlarını iyileştirmek ve hizmetlerine yenilikler katan çalışmalar yürütmektedir.

Hastalarımıza en iyi terapiyi sunarak sağlıklarını korumalarına yardımcı olmada kapsamlı ve nitelikli hizmet anlayışını benimseyen eczane ekibimiz, hastalarımıza her zaman kaliteli ürünleri güvenli biçimde temin etmeyi hedeflemektedir.

Yasal Uyumunu her daim ön planda tutan firmanın faaliyetleri, İlaç ve Tıbbi Cihaz Arama Örgütlerince düzenlenen sertifika, denetlemelerden başarıyla geçmiş; Mardin İl Sağlık Müdürlüğünce onaylanmıştır.

Şimdiye kadar kazandığımız tüm başarılarımızın ardından, her zaman iyiyi ve doğruyu araya müşterilerimize güvenle en iyi hizmeti sunmak için kendimizi sürekli geliştirmeyi amaçlamaktayız. Lokman Eczanesi, hastalara sunduğu kaliteli hizmetlerle vazgeçilmez bir isim haline gelmektedir.

Diğer Firmalar

Mardin,Mardin Merkez

flag

Yıldırım Eczanesi, 2012 yılında Mardin'de kurulmuş sağlık ve eczanecilik sektöründe faaliyet gösteren bir firmadır. 8 yılı aşan tecrübemizle tüm ürünlerimizden pay almış olan müşterilerimize, güvenli ve profesyonel hizmet anlayışımızla, son derece kaliteli ve ekonomik ü...