Lokman Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Lokman Eczanesi

Eczaneler
  • 0

Lokman Eczanesi; 1993 yılından beri Batman, Türkiye'deki tüketicilere eczanecilik hizmetlerini handikapları ortadan kaldırarak sunmak için var olan sağlık ve ilaç sektöründe hizmet vermektedir.

Lokman Eczanesi sadece kaliteli ve güvenli ürünler teklif etmekle kalmaz; aynı zamanda tedavi, hasta önlemleri ve diyet gibi ciddi konularla da başa çıkmak için destek sağlar.

Eczanemiz, ziyaretçilerine reçetesiz satış standartlarına uygun ilaçlar, sıhhi muayene malzemeleri, sağlık ürünleri, bitkisel ürünler ve diğer sağlıklı yaşam ürünleri sunmak için hem on-line alışveriş sunmakta ve hem de mağazamızda güvenli bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.

Biz, Lokman Eczanesi olarak ziyaretçilerimize her zaman anlaşılır, tam ve doğru hizmet vermeyi hedefledik. Misyonumuz; potansiyellerine en iyi şekilde ulaştırmak istediğimiz herkesin sağlık ve beslenme tarzını uyumlu, yenilikçi ve yüksek kaliteli ürün ve hizmetlerle uyumlu olarak geliştirmesine yardım etmektir.

Tescilli kidemli personelimiz, ilaç sektöründeki her alanda eksperliklerine dayanarak birçok kişiyi bilgilendirmektedir.

Vizyonumuz sağlık ürünleri ve hizmetleri sektöründeki teknolojik altyapıyı kullanarak, küresel ölçekte çözüm odaklı hizmetler sağlayan, çevreye ve topluma duyarlı, güvenli ve çeşitli ürünlerle kullanıcılarımıza erişilebilir ve etkili tedaviler gibi optimal use of technology and health services to our customers​.

Diğer Firmalar

Gap Eczanesi

Eczaneler

Batman,Batman Merkez

flag

Gap Eczanesi 2000 yılında Batman'da kurulmuştur ve 18 yıldır hizmet vermektedir. Tek amacımız her zaman halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunmaktı. Sağlık, bizim önceliğimiz olduğu gibi, çalışanlarımızın ve hastalarımızın güvenliğinin de her zaman ilk mevzuatımız olduğu...

Batman,Batman Merkez

flag

Yeni Meydan Eczanesi, 1991 yılından bu güne Batman'ın önemli eczane isimlerinden biridir. Yaklaşık 29 yıldır hizmet veren Yeni Meydan Eczanesi, profesyonel eczacı ekibiyle, kalite ve temizliğe önem veren bir işletmedir. İyi organize edilmiş ürün yelpazesi ile en çeşitli...