Lider Evden Eve Nakliyat

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Lider Evden Eve Nakliyat

Nakliye Firmaları
  • 4.6

Lider Evden Eve Nakliyat sektöründe olmak, müşterilerimize sunduğumuz profesyonel ve güvenilir hizmetler ile Samsun İlkadım bölgesindeki bir lokomotif olarak hareket etmek için buradayız. İster okul taşımacılığı ister ev taşımacılığı, kurumsal taşımacılık veya araç nakliye gibi uzun mesafeli taşımacılık alanlarında uzmanlaşmış personelimizle size en iyi hizmeti sunmaktan gurur duyarız.

Lider Evden Eve Nakliyat olarak, müşterilerimizin tüm ürünlerini ve kişisel eşyalarını taşımaya saygı duymak için de titizlik ve özen gösteriyoruz. Profesyonel ekibimizin yardımıyla, evlerinizdeki herşeyin kaybolmasını önlemek için güvenli demir nakliye ambalaj malzemeleri ile paketleyip mevcut yüklerinizin güvenli bir şekilde taşınmasını sağlıyoruz. Sunucularımız, evden eve nakliyat hizmetleri alanında deneyim kazandıkça, zamanında ve ürünlerinizi güvenli bir şekilde taşıyarak en iyi sonuçları elde etmeyi hedeflemektedir.

Güncel teknolojik alt yapımız ve deneyimli ekibimiz sayesinde, taşımacılık işlemlerinizi en iyi şekilde gerçekleştirerek optimum sonuçlar elde ediyoruz. Modern kamyonlarımıza ve ofisimize sahip olmak, sizin için en iyi faydayı sağlayacaktır, bu sayede nakliye süreciniz her zaman iyi ve verimli olacaktır.

Lider Evden Eve Nakliyat olarak, müşterilerimize en iyi kalitede, en kısa sürede ve en güvenli şekilde hizmet etmeyi kendimize ilke edinmiş bulunmaktayız. Tüm müşteri taahhütlerine sadık olmak, nakliye sürecini kontrol etmek, müşteri memnuniyetini ve verimliliği garanti etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Güvenilir ve özel nakliye hizmetleri almak isterseniz, Lider Evden Eve Nakliyat tecrübesini aramayan kimdir?

Müşteri Yorumları
S
Serap Bektaş
  • Taşındık bitti. Kendilerine teşekkür ederim herkese tavsiye ederim.

  • 5
    • 04.09.2023
    S
    Sinan Çelikkıran
    • Kazasız belasız sorunsuz taşındık. Teşekkürler.

  • 5
    • 04.09.2023
    S
    Samet Bektaş
    • Samsun canikten izmir menemene esyalarimin tasinmasi ve verilen guveni hicbir nakliye firmasinda bulamadim tesekkur ederim

  • 5
    • 03.09.2023
    y
    yasin nehir
    • 9 ağustos 2023 tarihinde internetteki yorumları referans alıp güvenerek Can isimli taşıma şirketi sahibine evimin video görüntüsü yolladım. Evim 3+1 160 m2 olduğundan bana 10 teker 8 metrelik kamyonun uygun olduğunu söyledi. 28 ağustos 2023 tarihine kapora vererek anlaştık. Kalan ücretin yarısı eşya teslim alınınca diğer yarısı da eşya yerleştirince ödenecek şeklindeydi. 26 ağustos 2023 tarihinde taşınma tarihime iki gün kala beni öğlen telefonla arayarak " Bartın iline nakliye geldim, dönüş yolundayım eşyalarınıza bakabilir miyim" dedi. Bende bakabileceğini söyledim. Bir saat sonra geldi eşyalarıma baktı. "Asansör ayarlamaya çalışıyorum, ben sizi bilgilendireceğim" dedi. Aynı günün akşamında telefonla arayarak eşyamı taşıyamayacağını söyledi. Düşünün neredeyse üç hafta önce anlaşmışsınız, taşınma tarihiniz gelmiş iki gün kalmış ve böyle bir durumla karşılaşıyorsunuz. Ben şok oldum resmen. Ben de kendisine "şaka mı yapıyorsunuz, ben bu saatten sonra kimle anlaşayım" dedim. Taşımama sebebini sordum güya ortağı Mustafa'ya ulaşamıyormuş. Bana Samsun'a gidince ortağı Mustafa'yı bulacağını hesabını soracağını söyledi. O sizin sorununuz beni mağdur etmeye hakkınız yok dedim. Yanı sıra ortağı Mustafa ile daha evvelden iki kere telefonlaştık. Kendisi bana taşınma tarihimizden bir gün önce de gelebilirim demişti. Neyse şirket sahibi Can o konuşmadan hemen sonra "hakkını helal et" yazarak kaporamı geri yolladı. İnanmayan varsa Whats up yazışmalarımız mevcut. Velhasıl benim başıma bunlar geldi. Tayin dönemi böyle bir olay kimsenin başına gelmesin. Sonrasında çektiğim stresi Allah bilir. Taşınırken aman diyeyim şirketinizi iyi seçin. Ben yandım siz yanmayın.

  • 1
    • 31.08.2023
    S
    Sapa Nobatov
  • 5
    • 30.08.2023

    Diğer Firmalar

    Özgüray Nakliyat

    Nakliye Firmaları

    Samsun,İlkadım

    flag

    Özgüray Nakliyat, 2011 yılında kurulmuş olup Samsun İlkadım İlçesinde hizmet vermektedir. Güler yüzlü ve profesyonel hizmet anlayışıyla sizlere en iyi nakliye hizmetlerini sunmaktayız. Anlaşmalı olduğumuz taşımacılık firmalarıyla dilerseniz evinizdeki eşyalarınızı evini...