Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Leylababy

Bebek Çocuk
  • 0

Leylababy: Leylababy, 2011 yılında Trabzon'da kurulan bebek giyim sektöründe faaliyet gösteren bir şirkettir. Müşterilerine değer veren ve memnuniyeti öncelikli olarak benimseyen Leylababy, alanında en iyi fiyat ve kalite dengesini sağlayarak markasının güvenilirliğinden asla ödün vermemektedir.

Çalışma Alanımız: Leylababy müşterilerine cazip pazarlama stratejileriyle eşsiz modeller sunmakta, her bütçeye uygun ürünler sunmak üzere tasarımlar hazırlamaktadır. Tüm ürünler modern tarzda olup, nasıl kullanıldığına ve hangi zaman diliminde moda olduğuna bağlı olarak yenilikçi desenlerinde kolaylık sağlamaktadır.

Kalite Güvencesi: Leylababy, tüm müşterilerinin ürünler hakkında memnun kalmalarını sağlamak ve onlar için trajik sonuçlarla muhatap olmamak için neredeyse tüm materyalleri aritmetik olarak denetlemektedir. Ürünler tamamen birimleri tarafından elle incelenmeden teslim edilmemekte ve tüm ürünlerin kalite standartlarına uygunluğu test edilmektedir.

Vizyonumuz: Leylababy, etik ilkelere uyularak, ticari ahlaka ve çevreci bilinci korumak için çalışmaktadır. Kaliteyi, ekonomik performansı ve aynı zamanda doğaya saygıyı temel görevleri olarak görüyor. İnanıyoruz ki, arzu edilen seviyede bir kaliteyi müşterilerimize sunabilmek amacıyla sistemsel ve teknik gelişmeleri yakalamak önemlidir.

Diğer Firmalar

Trabzon,Trabzon Merkez

flag

Just Baby And Kids Store, 2009 yılında Trabzon'da kurulmuş, evrensel bebek ve çocuk malzemeleri satan uluslararası bir alışveriş mağazasıdır. Just Baby and Kids Store yüksek standartlarla donatılmış, son teknolojiyle donatılmış, müşterilerinin şıklık kavramına saygı duy...