Ladies Slim&fit Rize

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Ladies Slim&fit Rize

Spor Salonları
  • 4
merkezli

Ladies Slim&Fit Rize, 2019 yılından beri vücut geliştirme sektöründe ciddi bir etkiye sahiptir. Tüm Türkiye’nin belli başlı şehirlerinden müşterilerle birlikte çalışıyoruz ve her zaman onlara en iyi hizmeti sunuyoruz. Ladies Slim&Fit Rize, insanların tatlı güzelliklerine tamamen doğal yollarla sahip olmalarına yardımcı olan dodgerampeden miras alarak, estetik sektörüne katkıda bulunmaktadır.

Kurulduğu yıldan itibaren Ladies Slim&Fit Rize ’in amacı, kişisel gelişim modelleri ile müşterilere daha iyi hizmet edebilmek, daha ciddi sonuçlar veren formüller ile maliyetleri düşürebilmektir. Bununla birlikte, Ladies Slim & Fit Rize aynı zamanda tüm etkinliklerin en iyi değerlerden yararlanabildiğini garanti eder.

Ladies Slim & Fit Rize, materyalleri inceleyerek, profesyonel ekibi sayesinde saf ve kullanımı kolay avantajları getiren çözümler sunmak için her zaman üzerinde çalışmaktadır. Kişisel destek ile kaliteli hizmetlerimiz ile her müşteri memnuniyetini temsil ediyor ve her zaman gururla hizmet veriyoruz.

Müşteri Yorumları
S
Sümeyye T.
  • Tam olarak yerini bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

  • 4
    • 24.10.2012

    Diğer Firmalar

    Tatoğlu Spor Plus

    Spor Salonları

    Rize,Rize Merkez

    flag

    Tatoğlu Spor Plus

    Eretna Fitness Club

    Spor Salonları

    Rize,Rize Merkez

    flag

    Eretna Fitness Club adını 2018 yılında Rize, Rize'da bulunan Eretna bölgesinden ilham alarak kurduk. Hem hareket ve yaşam tarzındaki değişikliklerin öncülerinden hem de mükemmel bir sosyal ilişkilere sahip 3 salonu ile, en sevdiğiniz spor dallarına ve diyet programların...