Kütahya Fatih Kız Öğrenci Yurdu

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Kütahya Fatih Kız Öğrenci Yurdu

Spor Salonları
  • 0
Fatih Kız Öğrenci Yurdu, 1993 yılında kurulmuş olan bir fitness merkezidir. Firmamız Kütahya merkezli ve ülke çapında hizmet sunan lider müşteri odaklı bir şirkettir. Yıllara dayalı tecrübelerimiz ile birlikte üstün ticari nitelikten yardım alarak en iyi kategoriye ulaşmak için sonsuz arzuya sahibiz. Müşterilerimizin gereksinimlerini karşılamak amacıyla yasalara ve uluslararası standartlara uyum sağlayarak işletmecilik görevlerimizi billurlaştırmak için çaba gösteriyoruz.

Misyonumuz, vücudun ve fiziksel formun optimal performans dengesini elde etmek ve müşterilerimize kaliteli eğitim, spor aktiviteleri ve fitness hizmetleri sunmaktır. Müşterilerimizle omuz-omuza çalışıyor ve karşılıklı anlayışımız sayesinde ne gerekiyorsa onu gerçekleştiriyoruz. İnanıyor ve her öğrenciye potansiyelini açmasını sağlıyoruz.

Kurumsal kimliğimizi geliştirmek ve yeniliği desteklemek için gelecek hedeflerimize inancımız tamdır. Birincil öncelik olarak müşterilerimizin eğitimi ve memnuniyetini sağlamak ve işletmeyi karlı bir şekilde sürdürmek için çalışmalar yapıyoruz. Müşterilerimizin herhangi bir konuda ihtiyaç duyabilecekleri konulsal danışmanlık, destek, eğitim ve hizmet seçenekleri sunuyoruz. Ayrıca bilgi ve teknolojiden yararlanarak gelişmiş sistemlerimizle işleri de kaydediyoruz.

Kütahya Fatih Kız Öğrenci Yurdu, zengin ve esnek seçenekler sunan, biten başarılarından sonra da müşterilerine devam etmektedir. Güvenilir, profesyonel, tarafsız ve kaliteli hizmet sunan bir firmayız ve her zaman en iyi hizmeti sunmak üzere çalışıyoruz. Sizi bekliyor ve bu zevkli maceraya davet ediyoruz!

Diğer Firmalar