Kurdaş Oto Yedek Parça

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Kurdaş Oto Yedek Parça

Otomobil Yedek Parçacıları
  • 0

Kurdaş Oto Yedek Parça , 2007 yılında Kastamonu'daki şubelerimiz ve geniş satış ağımızla faaliyete geçen otomobil yedek parçası sektöründeki lider firmalardandır. Özellikle satış sonrası, teknik servis ve hizmet kalitemiz ile müşterilerimizin beklentilerini gerçeğe dönüştürmekten gurur duyan bir firmayız.

En Kaliteli Ürünler, Müşterinin kaliteyi aradığı her alanda standartlarımıza sıkı sıkıya uymak adına, sunmuş olduğumuz ürünlerden oluşan pazar arzımız, güncel modellerin ve ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamak amacıyla, Türkiye'nin dört bir yanında ithal ettiğimiz ürünlerin en kaliteline sahip olabileceğine inanıyoruz. Vizyonumuz ve misyonumuz doğrultusunda, aracınızın sorunsuz bir şekilde bakımını gerçekleştirmek ve otomobilinizin güvenli ve konforlu olmasını sağlamak için tarafımıza güvenerek en iyiyi isteyebilirsiniz.

Teknik Servis, Kendi mekanik bakım ve onarımlarımızın yanı sıra, Kozlu Otomotiv’ in tüm özel araçlar için Teknik Hizmetlerini de sunuyoruz. Ayrıca yeni teknolojileri ve gelişmiş ürünleri uygulama becerisiyle cihazlarımızda yakıt ekonomisine uygun ve çevreci çözümler sunarak, müşterilerimize %100 memnuniyet garantisi veren bir servisimiz vardır.

Misyonumuz, Ar-Ge ve inovasyon projelerimizi sürekli güncelleyerek, Kendi innovatif ve entegre çözümlerimizi alanımıza getirmek ve müşterilerimizin daha iyi bir hizmet deneyimi yaşamasını sağlamak için çabalamak, teknolojinin gelişmesinde aktif rol almak ve faaliyetimizin sürdürülebilirliğini devam ettirmektir.

Diğer Firmalar