Kural Sürücü Kursu & Ehliyet Kursu Tepebaşı & B Ehliyet

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Kural Sürücü Kursu & Ehliyet Kursu Tepebaşı & B Ehliyet

Sürücü Kursları
  • 5

Merhaba, Kural Sürücü Kursu & Ehliyet Kursu Tepebaşı olarak Eskişehir Tepebaşı'nda sürücü yetiştirme konusunda hizmet vermekteyiz. Her bir öğrencimize sevgi, saygı ve eşitlik ile yaklaşan, lisanslı ve profesyonel kadromuz ile sizlere en iyi eğitimi sunma gayretindeyiz. Zira sürücülerin emniyette hizmet etmesi hayat kurtarmada bizim için önemlidir.

Kursumuzda kaliteli olduğunu tüm Kalite Belgelerimiz ile kanıtlayabilecek A, B sınıfı ehlihyet aldırma hizmeti sunuyoruz. Yol güvenliğini sağlamayı ve yenilikleri takip ederek daima gelişmeyi amaç edindik. Kursumuzda bağımsız öğretmenlerimizle Eskişehir’deki en üst düzeyde hizmet şeffaflık sunmakta ve özellikle tüm sürücü adaylarımızın kendi aralarındaki profesyonelliğe katkıda bulunmasına fayda sağlamayı hedeflemekteyiz.

Kural Sürücü Kursu & Ehliyet Kursu Tepebaşı olarak, her bir Talebinize tarafımızdan çözüm odaklı çalışma anlayışı ile yaklaşarak en iyi hizmeti vermeyi görev edindik. Tekrar hoşgeldiniz! Sorularınız için bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

Müşteri Yorumları
E
Esma GÜDER
  • Neredeyse sıfırdan başlamama rağmen, Burcu Batu hocamın sabırlı, anlayışlı ve güleryüzlü yaklaşımı sayesinde direksiyon sınavını tek seferde geçebildim. Derslerimiz gayet keyifli ve verimli geçti. Emekleri için Burcu hocaya özellikle teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca diğer direksiyon hocalarının güleryüzü sayesinde ders aralarımız da güzel geçti. Yazılı sınav öncesi teorik eğitimler de oldukça verimli geçmişti ve idarenin de adaylarla iletişimi gayet iyi. Tüm Kural sürücü kursu ailesine teşekkür ederim...

  • 5
    • 28.08.2023
    M
    Merve Ayvaz
    • Öncelikle kurumda çalışanlar çok güler yüzlü, Pelin Hanım da dahil her zaman her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar ve bunun için çabalıyorlar. Teorik ders de direksiyon dersi de hem keyif verici hem de öğreticiydi. Ayrı olarak Lale hocama her şey için çok teşekkür ederim. Çok sabırlı, çok güler yüzlü, çok enerjik bir öğretici. Hem de her zaman motivasyonunuzu tam tutuyor. Ben Lale hocam sayesinde sıfır tecrübemle direksiyon sınavından tek seferde geçtim. Kuruma ve Lale hocama her şey için çok teşekkür ederim. Ehliyet almak isteyenler tereddütsüz bu kurumu tercih edebilirsiniz.

  • 5
    • 28.08.2023
    Z
    Zehra Karakan
    • Daha önce başka bir şehirde kursa gidip 2 kez kalmıştım. Burada hem kurs çalışanlarının motive etmesiyle hem de Uğur hocamın harika öğretmenliğinde tek seferde geçtim. Çok sıcak samimi bir ortam var ve tüm kurallara uyup en iyi eğitimi vermeye çalışıyorlar. Fiyat olarak da gayet makul belirlenen fiyata göre hareket ediyorlar, herkese tavsiye ederim.

  • 5
    • 28.08.2023
    M
    Muhammet Enes Yuce
    • Çevremden duyarak kayıt oldum. Tüm hocalarım çok samimiydi , tereddüt etmeden kaydolabilirsiniz. Burhan hocama çok teşekkür ediyorum bana her şeyi çok güzel öğretti, tavsiye ederim ????????

  • 5
    • 27.08.2023
    F
    Fatma Nur Bülbül
    • Kurs kayıt danışmanından öğretmenlerine kadar hepsi çok ilgili ve güler yüzlüydü. Canım Burcu Hocam benim gibi heyecanli bir adayı sabırla rahat bir sürücü yaptı. Emeğinize sağlık. Kural sürücu kursu ile ehliyet alma serüvenim benim için cok güzel geçti. Tavsiye ederim.

  • 5
    • 26.08.2023

    Diğer Firmalar

    Eskişehir,Odunpazarı

    flag

    Eskişehir Demirok Sürücü Kursu, sürücü eğitimini ve sürücü çalışmalarını başarıyla uygulamak için Eskişehir'in Odunpazarı bölgesinde yer alan güvenilir bir sürücü kursudur. Firmamız, sürücü belgeleri, Başkan Adayı Yazma Sınavı Mektepleri ve Mükemmel Basınç Testleri dahi...

    Elit Sürücü Kursu

    Sürücü Kursları

    Eskişehir,Tepebaşı

    flag

    Elit Sürücü Kursu, Eskişehir Tepebaşı’nda hizmet veren bir sürücü kursudur. Çağdaş teknolojiyi müşterilere sunarken tüm öğrencilerin güvenli sürücülük eğitimi için en kaliteli eğitim ve hizmeti sunmak amacıyla yola çıkmış bir firmadır. Firmamız, sürücü eğitim konusunda ...