Kumaş Dünyasi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Kumaş Dünyasi

Kumaş Mağazaları
  • 0

Kumaş Dünyası - Kumaş Satıcısı
1991 yılında İstanbul Beyoğlu’nda kurulmuş olan Kumaş Dünyası, yeni modeller, çeşitler ve tasarımlar ile piyasaya sunduğu farklı stillerle konusunda eşsiz bir marka olmayi hedeflemektedir. Kalite ve mükemmellikten ödün vermeyen Kumaş Dünyası, pazarlamada inovatif kalmasının yanı sıra en son kumaş teknolojisini her zaman teklif etmek için azimli bir şekilde çalışmaktadır.

Modern, Özgün Tasarımlara Erken Ulaşım
Müşterilerine yeni modacıların trendlerinden ilham alarak oluşturulan orijinal ürünler sunarak hizmetlerini daima geliştiren Kumaş Dünyası, uluslararası seviyede pazarlama ve satış hizmetleri de sunarak optimum müşteri memnuniyetini sağlamak üzere tasarlanan hizmetleri ile oldukça başarılı olmaktadır.

En İyi Kumaş Kalitesi
Kumaş Dünyası’ndaki oduncu tecrübesi, en yenilikçi teknikleri kullanmak ve müşterilerinin beklentilerini aşmaktan oluşmaktadır. Müşterilerin eskimeyen parçalar elde etmek için mümkün olan en üst seviyedeki standartları uygulayan Kumaş Dünyası, mühtelif çeşitlerinde her zevke hitap eden tüm ürünlerden güvenle satın alınabileceğini temin etmektedir.

Diğer Firmalar

İstanbul,Beyoğlu

flag

İliya Gülerşen Kumaş Mağazası, 2020 yılında İstanbul Beyoğlu sokaklarının en sevilen kumaş mağazalarından biri olarak kuruldu. Kaliteli materyallerden dikeyinde müşterilerimize sunulan ürün yelpazesi, mağazamızın dayanıklı kumaşlar sunmadan geçmediği gibi mevcut hizmet ...