Kübra Bebe

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Kübra Bebe

Bebek Çocuk
  • 0

Kübra Bebe ,2001 yılında Kübra ve Gökhan Bey tarafından Adana Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde kurulmuştur. Firmamız çocuklar için eğlenceli ürünler üreterek, çocukların zevkine göre ürünler tasarlayarak sektördeki yerini belirlemiştir.

Ürün Kalitesi Günümüzde, sahip olduğu modern teknoloji ve tanınan kalite anlayışıyla, Çocuk Giyim sektöründe kullanılan en iyi malzemeleri ve kaliteli tasarımları firmanın mottosu olarak benimsemiş ve uygulamaya koymuştur.

Eğilimleri Takip Etme Firmamız, bebek ve çocuk modasına durmadan bir göz atmaktadır. Bu şekilde, daima çocukların modasını takip eder ve kendi ürünlerinde benzer tasarımlar oluşturur. Aynı zamanda bebek ve çocuk modasını tanımlayan moda tasarımcıları tarafından üretilen ürünleri okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Müşteri Memnuniyeti Müşterilerimizin memnuniyeti için her zaman profesyonel bir yaklaşım biçiminde çalışıyor ve güvenilir bir şekilde hizmet sunuyoruz. Müşterilerimizle koordineli ve ortak bir sözleşme durumunda çalışıyoruz. Müşterilerimizin kendisini güvende ve önemsenmiş hissetmesini sağlamak için mümkün olan en iyi hizmetleri veren firmamız, daima kaliteli ürünler satıyor.

Diğer Firmalar

Adana,Seyhan

flag

Little Miracles Baby Store, 1994 yılında Adana-Yıldırım Mah. Bölgesinde kurulmuştur. Doğuştan beri bebek ve çocuk ürünleri alanında uzmanlaşmış olan firma, üretimini kendi geniş depolarında gerçekleştirmektedir. Little Miracles Baby Store müşterilerine üst düzeyde kalit...