Koyunoğlu Madencilik

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Koyunoğlu Madencilik

Maden Şirketleri
  • 0

Koyunoğlu Madencilik, 2007'de kurulan bir madencilik şirketidir. Konumu Adana-Seyhan olan firmamız, madenlik tamir ve onarım hizmetleri, rutin madenlik işletim destekleri ve önemli projeler vardır.

Şirketimiz, üne sahip bazı sosyo-ekonomik projelerdeki temel katkısıyla ayakta durmaktadır. Yaklaşık on yıllık geçmişte sektördeki liderliğimizi korumaya devam ediyoruz.

Tüm operasyonlarımızda, verimliliği arttırmak, maliyetleri düşürmek ve müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak üzere tasarlanmış her türlü teknolojik cihaz kullanıyoruz. Tamamen enerji tasarruflu ve çevreyi koruma odaklıdır.

Bazı madenlerin üretiminde uyguladığımız Teknolojik çözümler, stratejik çabalar ile maden kalitesini artırmanın yollarını belirlememize yardımcı oluyor.Müşterilerimize kendi müşter Cruise Control Modelimizle verimli çözümler sunarak maksimum beceri ve teknolojiyi kombine etmeyi amaçlıyoruz.

Ticari etiğimize bağlı kalarak, uzman ekibimiz her zaman faydanızdoğrultusunda hareket ediyor. Müşteri itimat istiyoruz ve bu doğrultuda her zaman itidal içinde hareket ediyoruz.

Koyunoğlu Madencilik, verimli ve güvenilir hizmetler sunma arzusuyla kalite standartlarını her zaman önde tutuyor ve müşterilerimizin başarısındaki başarısına ortak olmayı amaçlamaktadır.

Diğer Firmalar

Adana,Seyhan

flag

Uğurgül Madencilik & Kömür--firebull, 2015 yılından beri Adana'da faaliyet gösteren bir madencilik şirketidir. Uğurgül Madencilik & Kömür--firebull, çok değerli maden kaynaklarının izolasyonu ve işlenmesini sağlamak için kapsamlı KYK (Gelişmiş Kalite Yönetimi) standartl...

Cemiloğlu Madencilik

Maden Şirketleri

Adana,Seyhan

flag

Cemiloğlu Madencilik, sektörde adip parçası olmaktan gurur duyduğumuz 1991 yılından bu güne kadar Adana'da hizmet vermeye devam eden bir maden şirketidir. Firmamız, maden alanında başarılı faaliyetler sağlamayı, uygun maliyet ve kalite farkıyla cazip seçenekler sunmayı,...