Koyuncu Konya Evden Eve İlden İle Nakliyat

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Koyuncu Konya Evden Eve İlden İle Nakliyat

Nakliye Firmaları
  • 4.6

Koyuncu Konya Evden Eve İlden İle Nakliyat, Konya ve çevresindeki müşterilerimize her zaman dinamizm, kalite ve güvenin bir arada sunulduğu nakliye hizmeti sunarak kendisini ispatlamıştır. Konya Selçuklu belediyesi tarafından kurulmuş olan ve daha sonra kurumsal haline gelen Koyuncu Kuruluşu, koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle Konya çevresinde taşımacılık faaliyetlerini sürdürmektedir.

Firmamız, Konya yolculuğu yapmak için hizmet ettiğimiz kişisel ve ticari sektörlerin bu ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bu hizmeti sunmaktadır. Ekonomik, modern ve profesyonel bir şekilde bölgemize, sunduğumuz kaliteli ve güvenli eşya taşıma hizmeti ile uygun fiyatlara teslim etmekle mükellefiyeti üstleniyoruz. Firmamız geniş aracı ve personel portföyünden yararlanarak hem zamanında, hem de eşyanıza hassas teknikleri uygulayarak taşımaktadır.

Güvenilir hizmetlerimizin yanı sıra, depolarımızla aracımızla deneyimli ve profesyonel ekiplerimiz, eşyaların hatasız bir şekilde harekete geçirilmesi için proaktif yaklaşımlarımız öncelikli olduğu için her müşteri arasında kurallara göre en fevkalade özen ve hizmetlerimizi kullanarak her şeyi zamanında teslim edebiliyoruz. Aynı zamanda, size uygun ödeme seçenekleri sunuyoruz. Güvenli ve deneyimli ekibimiz, alanında uzmanlık kazanabilen profesyonellerden oluşuyor.

Bu nedenle, Konya ve çevresi için en iyi eşya taşıma hizmetini sunmak için Koyuncu Konya Evden Eve İlden İle Nakliyat olarak emin adımlarla, müşteri memnuniyeti odaklı güvenilir taşımacılık hizmetini siz değerli müşterilerimize sağlarız.

Müşteri Yorumları
H
Hakan Ertürk
  • Başta Sadettin bey ve oğlu İbrahim bey olmak üzere diğer çalışanlarla beraber hepsini tebrik ediyorum işlerinde titiz ve çok dikkatli çalışıyorlar kazasız belasız kırıksız ve döküksüz taşımacılık yapıyorlar Allah hepsinden razı olsun işlerinde bol kazanç diliyorum söyleyeceklerim bu kadar. ????????

  • 5
    • 27.08.2023
    M
    Mehmet Kilinc
    • Kesinlikle uzak durun derim. Bir buçuk ay önce başka bir ile taşıma için görüştük evi gördüler sözleşme istedim şuan elimizde yok bi ara yaparız deyip geçiştirdiler. Taşınmadan bi gün önce ben aradım saat kaçta gelirsiniz diye diğer taşıyacağımız evde sıkıntı çıktı sen bi başka nakliye firmasına bak dediler. Şimdi de telefonları açmıyorlar. Çok kötü mağdur ettiler. Kesinlikle iş yapmayın uzak durun derim. Saadettin isminde birisi var özellikle bu kişi dolandırıyor ve verdiği sözü tutmuyor.

  • 1
    • 26.08.2023
    A
    Alperen Yamac
    • İlden ile evimizi kırıksız döküksüz, başarılı bir şekilde profesyonellikle taşıdılar. Ellerine emeklerine sağlık, ev taşımak için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. İbrahim abi ve ekibe teşekkürler.

  • 5
    • 18.08.2023
    E
    EĞLENCE KULÜBÜ
    • Gercekten basta ibrahim bey olmak uzere ekibine cok tesekkur ediyorum. Ozenle paketleme ve tasima yaptilar. Herkese gonul rahatligi ile tavsiye ederim.

  • 5
    • 11.08.2023
    C
    Çiğdem Gülmez
    • Kızımın evini aksaraydan konya ve urfaya taşıdık ibrahim bey ve ekibinden cok memnun kaldık hiçbir eşyamiz zarar görmedi ozenle taşindi ayrica anlayisli tavirlari icin de tesekkur ederiz

  • 5
    • 29.07.2023

    Diğer Firmalar

    Konya,Selçuklu

    flag

    Lider Konya Evden Eve Nakliyat, Konya Selçuklu'da faaliyet gösteren öncü nakliye firmalarından biridir. Konya'nın bu sektörde deneyimli ve önde gelen ismi olan Lider Konya Evden Eve Nakliyat, müşterilerin ev öncesi ve ev sonrası tüm ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kur...

    Konya,Selçuklu

    flag

    Karataş Evden Eve Nakliyat 1990 yılından beri çalışmalarını sürdürmektedir. Ticari konularda veya günlük ev taşımacılığı gibi nakliye alanlarında hizmet vermekteyiz. Konya’nın Selçuklu ilçesinde faaliyet gösteren firmamız, titizlik ile teslimatların gerçekleşmesine daya...