Köprübaşı Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Köprübaşı Eczanesi

Eczaneler
  • 5

Köprübaşı Eczanesi, 2017 yılında Burdur ilinde kurulmuş bir sağlık eczanesidir. Köprübaşı Eczanesi ürünlerinin hediyelik ve süpermarket mağazalarına, sağlık kuruluşlarına ve perakende satıcılara satışını yapmaktadır.

Köprübaşı Eczanesinin, tüm müşterilerine hassasiyetle yaklaşması ve en yüksek kalitede hizmet anlayışı ile temellerini atmıştır. Ekâbirlikte, güvenilir ve son derece profesyonel bir hizmet sunma idealiyle mükemmel bir alışveriş deneyimi oluşturmaya odaklanmıştır.

Köprübaşı Eczanesi, geçmiş tecrübesi ve emekleri ile ihtiyacı olan herkesin ulaşabileceği ilaç alışveriş ortamını yaratma isteği ile devam etmektedir. Hazırlanmakta olan personeli, konukların tüm taleplerini zamanında edeple karşılamak üzere eğitilmektedir.

Köprübaşı Eczanesi, ar-ge ve yaşam kalitesi ile üretim sektöründe yenilikler getiren ve adaşının hayatımay katkıda bulunan bir firma olarak anılmaktadır. Sağlık hizmetleri vermek için güncel teknolojiyi kullanmaktadır.

Köprübaşı Eczanesi, kurumsal hedeflerini doğru hesaplayarak hastalarının sorunlarını anlamaya, reçeteli ve reçetesiz ürünlerin tedariki konusunda zirvede olmaya çalışmaktadır. Tüm ekibiyle başarıyı yakalamaya öncelikli tutmaktadır.

Müşteri Yorumları
N
Niyazi ÖZBEK
  • Yılların eczanesi

  • 5
    • 05.11.2017

    Diğer Firmalar

    Burdur,Burdur Merkez

    flag

    Durmazer Eczanesi, sağlık sektörüne 1993 yılında Burdur bölgesinde kendini parlatan bir marka olarak girdi. Kurulduğundan bu yana müşterilerini en iyi hizmet verebilmek için ortaya çıktı. İleri düzey teknolojik donanıma ve deneyimli ekibimizde sağlanan eczacılık hizmetl...

    Burdur,Burdur Merkez

    flag

    Mutlu Eczanesi, 2010 yılında kurulmuş olan sağlık eczanesidir. Şirketimiz Burdur'da bulunmaktadır. Sağlık alanında uzman personelimiz ve kaliteli malzemelerimiz ile sizlere toplu alımlar için en uygun fiyatları sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoru...

    Burdur,Burdur Merkez

    flag

    Yeni Şener Eczanesi olarak, sağlık eczanesi alanındaki faaliyetlerimizi 1991 yılında Burdur'un Sektöründe başladık. 30 yılı aşkın deneyimli ve uzman kadromuz ile sizlere en iyi hizmeti sunmaktan gurur duyuyoruz. En hızlı, kolay ve en kaliteli ürünleri sunmaya odaklandık...