Konya Evtaş Evden Eve Ve Asansörlü Taşımacılık Ve Nakliyat.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Konya Evtaş Evden Eve Ve Asansörlü Taşımacılık Ve Nakliyat.

Nakliye Firmaları
  • 4.8

Konya Evtaş Evden Eve Ve Asansörlü Taşımacılık Ve Nakliyat olarak nakliye ve taşımacılık sektöründe Türkiye genelinde hizmet vermektedir. Konya merkezli olmakla birlikte profesyonel itinalı bir şekilde çözüm sunmak ve müşterilerine güvenilir, kaliteli ve zamanında hizmet imkanı tanımak için uzman personelimizle sizlerin yanındayız.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan, tüm çözümleri ve hizmetleriyle evden eve taşımacılık ve asansörlü taşımacılık ile her türlü eşyayı hassasiyet ve tecrübe yeteneği ile taşıyoruz. Kaliteli, konforlu, güvenli ve profesyonel taşımacılık hizmeti için en son teknolojideki ekipmanları en iyi şekilde destekleyerek araçlarımızla ile ev taşıma yada asansörlü taşıma işlemlerinin en az zaman alarak % 100 müşteri memnuniyetinin sağlanacağını üstleniyoruz.

Konya Evtaş Evden Eve Ve Asansörlü Taşımacılık Ve Nakliyat olarak, eşya depolamadan ekspertiz hizmetine, satın alma desteği vererek kuryecilik dan dağıtım hizmetlerine kadar her alanda deneyimli ve ekip kadromuz sayesinde güvenilir ve kaliteli hizmet sunuyoruz.

İnsan kaynağımızdan en sinerjik etkisine sahip arabalara ve mütevazı fiyatlara, en kaliteli hizmeti sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Planlama ve strateji odaklı yaklaşımımız sayesinde, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak üstün performansı muhafaza ederken, tüm malzemelerin emin, kolay ve hızlı bir şekilde taşınmasını sağlıyoruz.

Konya Evtaş Evden Eve Ve Asansörlü Taşımacılık Ve Nakliyat olarak, uzman ve güvenilir kadromuzla müşteri odaklı uygulama ve hizmet anlayışı ile hizmetlerimizi geliştirmekten onur duyuyoruz.

Müşteri Yorumları
I
İnce Memet
  • 1
    • 05.09.2023
    C
    Çagrı
  • 5
    • 04.09.2023
    F
    FKM
    • ????

  • 4
    • 29.08.2023
    R
    Ramazan Özen
    • Daha bugün taşıdılar sagolsunlar hem hızlı hem büyük bir itinayla kendi kolilediklerimizi bile birdaha sardılar fiyatta hizmete göre gayet makul teşekkürler Evtaş ????

  • 5
    • 28.08.2023
    K
    Kadir Gündoğan
  • 1
    • 24.08.2023

    Diğer Firmalar

    Konya,Selçuklu

    flag

    Şahinoğlu Konya Evden Eve Nakliyat, Konya'dan başlatılan ve Selçuklu'ya hizmet veren nakliye firmasıdır. Uzman personel kadrosuyla gerçekleştirdiğimiz her türlü evden eve nakliye işlemlerinde siz müşterilerimize hızlı, kaliteli ve güvenli hizmet sunmaktan mutluluk duyar...

    Konya,Selçuklu

    flag

    Koyuncu Konya Evden Eve İlden İle Nakliyat, Konya ve çevresindeki müşterilerimize her zaman dinamizm, kalite ve güvenin bir arada sunulduğu nakliye hizmeti sunarak kendisini ispatlamıştır. Konya Selçuklu belediyesi tarafından kurulmuş olan ve daha sonra kurumsal haline ...

    Konya,Selçuklu

    flag

    Lider Konya Evden Eve Nakliyat, Konya Selçuklu'da faaliyet gösteren öncü nakliye firmalarından biridir. Konya'nın bu sektörde deneyimli ve önde gelen ismi olan Lider Konya Evden Eve Nakliyat, müşterilerin ev öncesi ve ev sonrası tüm ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kur...

    Konya,Selçuklu

    flag

    Karataş Evden Eve Nakliyat 1990 yılından beri çalışmalarını sürdürmektedir. Ticari konularda veya günlük ev taşımacılığı gibi nakliye alanlarında hizmet vermekteyiz. Konya’nın Selçuklu ilçesinde faaliyet gösteren firmamız, titizlik ile teslimatların gerçekleşmesine daya...