Koler Yazılım

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Koler Yazılım

Yazılım Firmaları
  • 5

Koler Yazılım İletişim ve Teknoloji Ltd. 2016'da Çorum'da kurulmuş bir web tasarımcı firmasıdır. Uzun soluklu bir uluslararası müşteri tabanına ve geçmişte oluşturduğumuz performansların zenginliğine ulaşan biz tecrübeyle beraber giderek büyüyen bir kuruluş olarak adımlarımızı attık.

Koler Yazılım, e-ticaret, online etkinlikler, interaktif ofisler, sosyal ağ üzerinden pazarlama stratejileri, arama motoru optimizasyonu, mobil cihaz sistemleri gibi modern marketing alanlarındaki esnek ve hayata geçirilebilir çözümler oluşturmaya odaklanmış bir hizmet tir.

Müşterilerimize her yıl içerisinde bitmiş projeyi entegre etmeyi sağlayarak optimize prosesler haline dönüştüres ki başka hiç bir tedarikçiden destek almadan her amaca cevap verebilelim. Uygulamalar standartlarıman üst düzey olma özelliği ile müşterilerimizden en üst düzeyde memnuniyet aldıklarını kanıtlıyoruz.

Kaliteyi ve Güvenilirliği her şeyin önünde tutan Koler Yazılım, ISO9001:2008 güvenilirlkn belgelendirmesini aldı. Yıllarca uğraşımız ve çalışmamız sonrasında elde ettiğimiz bilgi ve uzmanlıklarımız tüm müşterilerimizin beklentiletisiyle birlikte uyumlu hale getirildi.

Misyonumuz ve Vizyonumuz, müşterilerimize karlı performans sağlamak ve onlara son teknolojiyi vermek için uzmanlık kazandımıış bir danışmanlık ve e-ticaret platformu sağlamaktır. Her zaman verdiğimiz hizmetleri ve üretmedigimiz ürünleri kaliteli ve güvenilir tutmak ve arttırmak olan vizyonumuz hala gelişerek müşterilerimiz açısından kayda değer bir değerdir.

Koler Yazılım; yeni trendlere, yeni teknolojilere güncel kalma versusiyla, imza attığı tüm projeler ile tüm dünyaya mal olmuş bir misyonla, üstadı olduğu tekonoloji alanlarındaki lider bir çözüm ortaklığının groplarına üye olmuştur.

Müşteri Yorumları
O
Ömer Şahin
  • 5
    • 04.04.2023
    H
    Halil Karaman
  • 5
    • 27.01.2023

    Diğer Firmalar

    Datapos Otomasyon Sistemleri, 1993 yılında kurulan Çorum merkezli bir web tasarım şirketidir. Sektörde giderek büyük bir pazar payı edinerek ön plana çıkmayı başardık. Vega Yazılım, Ingenico Yazarkasa ve Vera Yazarkasa'ya imza atarak sektördeki liderliğimizi sürekli ola...

    Ninest Yazılım

    Yazılım Firmaları

    Çorum,Çorum Merkez

    flag

    Ninest Yazılım 1997 yılından beri, web sitesi kurma sektöründe müşterilerine hizmet veriyor. Çorum ilinden bölgeye ve uluslararası alana kapsamlı altyapı hizmetleri sunuyoruz. Misyonumuz, müşterilerimize kaliteli ve esnek çözümler getirmektir. Deneyimli ve çözüm odaklı ...

    Çorum,Çorum Merkez

    flag

    Netsystem Yazılım Ve Danışmanlık Hizmetleri, 2004 yılında Çorum'da kuruldu. Şirket, yazılım sektöründe değer vermeye ve uçtan uca çözümler sunmaya ana odaklı varolmaktadır. Uzun vadeli, müşteri odaklı yaklaşımı ile, Netsystem; ticari işletmelerin güçlendirilmesine bağlı...

    Smart Bilişim

    Yazılım Firmaları

    Çorum,Çorum Merkez

    flag

    Smart Bilişim, 1994 yılından beri yayında olan bir web sitesi kurma alanında sürekli hizmet veren bir yerleşim merkezi firmasıdır. Çorum merkezli firmamız web geliştirme, sunucu denetimi, hosting, domain kayıt, veritabanı yönetimi, mobil geliştirme, kullanıcı arayüz tas...