Kılıçoğlu Kimya

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Kılıçoğlu Kimya

Kimya Şirketleri
  • 5

Kılıçoğlu Kimya, 2008 yılında Zonguldak'ta kurulmuş bir kimyasal üreticisidir. Kılıçoğlu Kimya kimyasalla ilgili her çözüm ve yaklaşım için istekle devam eden kolektif vizyon ve mühendislik alanlarındaki güncel teknolojileri kullanan uzman mühendislerden oluşmaktadır. Marka, ürün kalitesi, yenilikçi çözümler ve hizmet standartları ile farklı bir marka olmaya odaklanmıştır.

Kılıçoğlu Kimya, her adımda kendisini köklü değişim sürecine sokarak sektördeki liderliğini pekiştirmektedir. Grup, 23 yıllık istikrar ve güven arasında tamamen özerklik ilkesi ile ilerlemektedir. İmalat ilkeleri, fenomen ve önyargısız ürün geliştirme ilkeleriyle kuruluş amacıyla doğru orantılı olmayı koruyor.

Gruptaki üretim kabiliyeti geniş bir ürün portföyü içerir: Desinfectants & sanitizers, iç ve dış ortam kimyasalları, havuz ve spa kimyasalları, sabun, deterjan, vinç için metal bakım ürünleri, hafriyat, cam temizleyicileri gibi ürünler. Kılıçoğlu Kimya, müşteri memnuniyeti ve talepleri doğrultusunda en modern kontrol teknolojilerine sahip tesislerinde pazara sunduğu innovatif ürünlerin üretimi için endüstri standartlarının üstesinden gelerek zorlu süreçleri başarıyla gerçekleştiriyor.

Müşteri Yorumları
S
Sezgin Kilicoglu
  • 5
    • 05.01.2023

    Diğer Firmalar