Kckr Madencilik

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Kckr Madencilik

Maden Şirketleri
  • 0

Kckr Madencilik olarak köklü GLB Madenci Grupları'ndaniyiz. 2007 yılında Denizli'de kurulmuş bunren de sadece Türkiye'de değil tüm dünyada geçerli olan madencilik sektöründe çalışmalar yapmak için faaliyete başladık. Şirketimiz aynı zamanda Batı Anadolu bölgesinde denizli ile yakınlık arz eden bölgelerde ve diğer bölgelerdede çalışmalarımız bulunmaktadır. Bizim amacımız; toprağın en doğal halini ham madde olarak işlemlerimizi görebilmek, bu sayede çevremize dost ürünler sağlamak. Müşterilerimizin her zaman memnun olması için evde tarafından elde edilen hammaddeler ile yoğun rekabet ortamında mümkün mertebe en doğal ve sağlıklı hizmeti vermek.

Gelişme, teknolojinin ilerlemesine doğru, çalışmalarımızı planlayarak doğayla uyumlu devam edebilmemiz noktasında önemini kanıtlamıştır. Hedefimiz genişlemek, daha kaliteli ve daha temiz ürünler üretmek ve gelişmek. Bu ana çizgiler doğrultusunda ürünlerimizi piyasaya sunmanın çalışmalarını planladık ve sonuçlar ortaya çıktı. Bu anlamda, çalışmalarımızın geleceğe taşıdığı güven ile, hedeflerimize ulaşmak adına mükemmel bir standartta hizmet vermeyi prensip edinmiş durumdayız.

Şirketimiz, çevreye uyum ve kaliteyi her zaman öncelik tutmuştur. Bu nedenle hijyenik endistrisel tesis ruhları ile tüm işlerimizi özenle hazırlamakla kalmıyoruz, aynı zamanda çevreyi konularına da önem gösteriyoruz. Sonuç olarak, her ürünün her zaman arzu edilen nitelikle teslimatını mümkün kılmak için gereken ilgi ve alakayı gösteriyoruz.

Diğer Firmalar

Denizli,Denizli Merkez

flag

Demeter Mermer Ve Madencilik 2018 yılında kurularak madencilik sektöründe hizmet sunan bir şirketidir. Demeter Mermer, günümüz moder tekniklerinden sonra teknik hizmeti yanı sıra tüm arzu ve isteklerinizi karşılamaya yönelik olarak üretiyor. Hızlı, esnek ve maliyet etki...

Uyar Madencilik

Maden Şirketleri

Denizli,Denizli Merkez

flag

Kurumsal firmamız Uyar Madencilik, 2006 yılında Denizli ilinde konumlanarak faaliyetlere başlamıştır. Firmamız, madencilik alanında uzun yıllara dayanan profesyonel deneyim kadromuz ile nitelikli ve müşteri odaklı hizmetler sunmaktadır. İdari ve teknik personelimizin gö...