Kayseri Özel Tekden Hastanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Kayseri Özel Tekden Hastanesi

Özel Hastaneler
  • 2.9
Müşteri Yorumları
A
Ayla Baba
  • Arkadaşım kalp ameliyatı oldu doktorundan personele kadar ilgi alaka çok güzeldi çok memnun kaldık Allah razı olsun

  • 5
    • 18.12.2023
    y
    yasin yılmaz
  • 1
    • 09.12.2023
    D
    Derya Karatepe
    • Bu hastanede tüp mide ameliyatı olmak istiyorsanız iyi düşünün. Hastaneye geldiğinizde, uzun uçuşunuzun ardından toparlanamadan hemen nakit ödeme yapmanız isteniyor, ardından doktorla görüşmeden, konuşmadan, hiçbir açıklama yapmadan her türlü formu imzalamanız gerekiyor. Yenilenmiş denilen odalar hijyenin çok uzak olduğu eski bir görünüme sahip. Tuvalet/banyo ciddi şekilde yenilenmeye ihtiyaç duyuyor ve gerçekten kötü kokuyor. Odada kireçle dolu bir su ısıtıcısı var. Personel gece boyunca ilaç tedavisi için çok yüksek sesle odaya giriyor, bazen kapıyı açık bırakıyor, bazen çarparak kapatıyor, bazen de ışığı açık bırakıyor. Bu kadar yoğun bir operasyon sonrasında hastanın doğru dürüst dinlenememesi oldukça can sıkıcıdır. Ameliyat öncesinde ve sonrasında hastayla birlikte gelerek yardımcı olacak ikinci bir kişinin, her ne kadar belirtilmiş olsa da, kesinlikle çekyat vb. bir özelliği bulunmamaktadır. Tartışma olarak hastaya yardıma gelirken dil eksikliğinden dolayı yakınlardaki bir otele gidebileceğiniz söyleniyor. Eğer Türkçe bilmiyorsanız büyük bir sorununuz var çünkü hastanede hiçbir doktor İngilizce konuşamadığı için kendinizi hiçbir şekilde anlatamıyorsunuz. Hastaların hepsi kökenlerine göre farklı bir fiyat alıyor. Bu konuda herhangi bir şey söylerseniz, yakında kara listeye alınacaksınız ve sizinle çok acımasız bir şekilde konuşulacak ki bu kesinlikle kabul edilemez. Sayın Mahmut Duran hiç profesyonel değil ve hastalarına karşı sevgisi yok, sadece paranın peşinde ve bir gün içinde mümkün olduğu kadar çok müşteriyi ameliyat etmek istiyor. Ağzımı açtığım anda agresif tepki vermeye ve bağırmaya başladım. Size çok az bilgi veriliyor ve kendi halinize bırakılıyor. Bay'ı %100 önermiyorum! Bu tamamen farklı bir deneyim olabilirdi, çok talihsiz bir durum.

  • 1
    • 08.12.2023
    K
    Kaan Ak
    • Gece nöbetçi doktoru öğrenmek icin aradığınzda karsiniza telesekreter cikip kullanılmayan boş dahili numraya yönlendirme yapip dahi numara gecesrsizdir cevabi yanitliyor buradaki amac anladim kadariyla insanlarin doktor secimi yapmadan önce istemedegi doktor var diye ogrenip gelmrmexlik.yapmasinlar diye...bu hastanenin.sahibi hastanesini neden kontrol.etmiyor herkes basina buyruk bu kadarmi olur hayret birsey..hastanedeki en iyi acil.doktoru Abdulvahap beydirr abimdir kral adamdir acil doktorlarlari ondan ornek .alsin en sevmedigim doktorda osman beyle dara beydir doğru düzgün bakmiyor ilgilenmiyor bir kibirin icindeler goreevden acilen gitmeleri gerek.

  • 1
    • 05.12.2023
    t
    tahir göktürk
    • Uzman Doktor Mustafa Fındık beye oğlum Alparslan ve Bilge Kağan ile ilgilendikleri için çok teşekkür ederim. Yıllarca boş yere başka hastane veya doktorlara gidip rutin ilaçlar ile geri gönderilmişiz. Fakat Mustafa bey çocuğumuzun tüm sağlık sorunlarını biz söylemeden tek tek teşhis etti ve çözüm yollarını sundu. Şu ana kadar çektiği tüm sıkıntıları tek kalemde teşhis etmiş olması ne kadar iyi bir doktor olduğunun göstergesidir. Kendisine başarılarla dolu sağlıklı bir ömür diliyorum.

  • 5
    • 16.11.2023

    Diğer Firmalar

    Kayseri,Melikgazi

    flag

    Tacettin Veli, Lalezade Cd., 38020 Melikgazi/Kayseri, Türkiye

    Melikgazi Hastanesi

    Özel Hastaneler

    Kayseri,Melikgazi

    flag

    Alpaslan, Gökçe Fidan Sk. No:6, 38030 Melikgazi/Kayseri, Türkiye

    Kayseri,Kocasinan

    flag

    Hacı Saki, Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10, 38010 Kocasinan/Kayseri, Türkiye

    Kayseri,Melikgazi

    flag

    Alpaslan, Sevgi Sk. No:3, 38030 Melikgazi/Kayseri, Türkiye