Kaybedenler Klubü

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Kaybedenler Klubü

Gece Kulüpleri
  • 0

Kaybedenler Klubü, Antalya, Muratpaşa'da 1994 yılından beri faaliyet gösteren gece kulübüdür. Varlıklarının 25. yılına ulaşmıştır. Gece hayatı ve insanlarla olan bağlantılarımız her geçen gün daha da kuvvetleniyor.

Ünlü değişik müzik türlerinin keyfini çıkarabileceğiniz bir atmosfer sunuyoruz. Katılımcılara sağladğımız zarafet ve rahatlık ile en iyi hizmete borir olmayı amaç edinmiş durumdayız. Müziğin hazzını doyasıya yaşamak isteyenler için sizleri aramıza bekliyoruz.

Kaybedenler Klubü, her hafta sonu Antalya'nın en eğlenceli mekanı haline geliyor. Sizleri yüksek ses seviyesiyle parlayan aydınlıklar farklı tarzlardaki müzikleri yeniden tanımlamak ve onlara eşlik edilmek kaydıyla bekliyor. Bu mekân sayesinde kalabalık ortamlar ve eğlenceli performanslarla unutulmaz anılar üretiyoruz.

Diğer Firmalar

Antalya,Muratpaşa

flag

Kamyon Disco Night Club 1998'den beri Antalya, Muratpaşa'dan hizmet veren bir gece kulübüdür. Geceleri müziğin cazibesiyle eğlencenin zirvesine ulaşabilirsiniz. Her hafta farklı temaların yer aldığı renkli ve göz alıcı partiler yapıyoruz. Müzik türlerimiz arasında house...