Kartalkaya Gençlik Spor Ve İzcilik Kulübü

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Kartalkaya Gençlik Spor Ve İzcilik Kulübü

Spor Salonları
  • 5

Kartalkaya Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, 2001 yılında Bolu'da kurulmuştur. Aradan geçen zamanda, insanların sağlıklı yaşamak için spor salonlarına ihtiyacından ötürü, Kartalkaya Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü bilgileri ile öne çıkmaya ve vatandaşlara sunduğu hizmetlerden dolayı sektördeki öncü fiiliyete sahip olmuştur.

Hedefimiz aramızda olmak üzere sporu hayatımızın merkezine yerleştirmek, insanların hareket etmesini teşvik etmek, beden sağlığına önem göstermek ve bir aile atmosferi oluşturmaktır. Yaptığımız çalışmalarda kullanılan her alanda mümkün olduğunca doğal, sıfır atık uygulamasını ve düşük enerji tüketimini temel almaktadır.

Kartalkaya Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, gençlerin ve çocukların spora ilgi göstermelerine yardımcı olmak için tasarlanmış ve bünyesinde bulunan spor salonu ile onların hem kendi amaçlarına ulaşmalarına imkan vermektedir. Aynı zamanda rekabetçi bir ortam sunarak, sporcu performansı ve deneyimlerini geliştirmelerini sağlamaktadır.

Yaşlılarımızdan ötürü, Kartalkaya Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, yaşlıların evlerinden çıkarak dışarıda vakit geçirerek sosyalleşmelerini, yaşam kalitesinin artmasını ve kendilerini fiziksel olarak formda tutmalarını desteklemektedir. Bu amaca hizmet eden Koşu Parkuru, Doğa Yürüyüşü ve Yoga gibi faaliyetler haftalık olarak düzenlenmektedir.

Kartalkaya Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nün hedefi, vatandaşlarımıza yaşamlarını değiştirmeye yardımcı olmak ve sağlıkla ilişkili konulara odaklanmış bir şekilde kaliteli hizmet sunmaktır. Sektörümüzde verdiğimiz bu hizmet en üst düzeyde olmasını sağlayabilmek için, her geçen gün verilen hizmetten üstün kalite standartlarıyla mevcut durumumuzu devamlı olarak geliştiriyoruz.

Müşteri Yorumları
M
Metin KAMBAK
  • Bolu ilinde Türkiye İzcilik Federasyonuna bağlı olarak faaliyet gösteren en faal İzcilik kulübüdür. 500'ün üzerinde izcisi ile federasyonun yurt içi ve yurt dışı bütün kamplarına katılım gösteren kulüp 2011 yılından bu yana çalışmalarını sürdürmektedir. Kulüp ayrıca Ufka Yolculuk yarışmalarının Bolu organizasyonunu da üstlenmektedir.

  • 5
    • 26.06.2018
    Y
    Yusuf Deveci
    • Harika bir mekan. Çocukların gidip izcilik faaliyetleriyle kendilerini geliştirdikleri güzel bir kulüp. Milli ve manevi değerlere sımsıkı bağlı izci liderleri var burada.

  • 5
    • 30.07.2017

    Diğer Firmalar

    Kick Boks

    Spor Salonları

    Bolu,Bolu Merkez

    flag

    Kick Boks, 2008 yılında Bolu bölgesinde Fitness Kulübü Sektöründe kurulmuştur. Kick Boks, hizmetlerinin kalitesi ve çağdaş teknoloji ile kazandırdığı modern havaları, sanal alemin sunmuş olduğu imkanları vatandaşlarımızla bir araya getirmektedir. Şirketimizin temel amac...

    Soysal Spor Kompleksi

    Spor Salonları

    Bolu,Bolu Merkez

    flag

    Soysal Spor Kompleksi 2013 yılında Bolu’da kurulmuştur. Sektörümüz vücut geliştirme ve etüt birimlerine ev sahipliği yapmaktadır. Tesisimiz özellikle sporla ilgili olan çeşitli faaliyetlerin gerçekleştirilmesi amacıyla kurulmuştur. Güvenlik açısından özel dikkat gösteri...

    Emfit

    Spor Salonları

    Bolu,Bolu Merkez

    flag

    Emfit 2004 yılında Bolu’da kurulan vücut geliştirme sektöründe faaliyet gösteren bir firmadır. Faaliyete başladıkları günden bu yana sağlık bilincini arttırmak, spor alanlarını desteklemek, yeni teknolojiler ile vücut geliştirme sektörüne çağdaş ufuklar açmak, müşteri m...

    Fame Fit Club

    Spor Salonları

    Bolu,Bolu Merkez

    flag

    Fame Fit Club: Fame Fit Club, 2014'de Bolu'da kuruldu. Şu anda Bolu bölgesinin seçkin temel fitnes merkezi olarak, uzman kadrosuyla ve modern tesisi ile bölgeye hizmet veriyor. Fame Fit Club, günümüz koşullarına en uygun donanımlarla müşterilerine sağlık ve fitness eğit...