Kartal Madencilik

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Kartal Madencilik

Maden Şirketleri
  • 0

KARTAL MADENCİLİK, madencilik sektöründe öncü bir şirket olarak Zonguldak’ta 2018 yılında kurulmuştur. Yöneticilerimizin birlikte yaptığı başarılı çalışmalar, sektörde yüksek marka değerine sahip olmamıza olanak vererek, her geçen gün işlerimizin verimliliğini arttırmamızı sağlamıştır.

Ülkemizde, maden işletmeciliği, enerji kaynaklarından ve alternatif kaynaklardan gelen faydalara ek olarak çevre sorunlarına duyarlı çözümler sunmaya odaklanarak, sürdürülebilir finansal ve sosyal getirileri sağlamaya odaklanmıştır. Kartal Madencilik, bu ön plana çıkmış konuların genelde uygulanmasına adanmıştır. Bir çevre tehlikelerinin azaltılması, havayı ve suyu koruma ve temizliğini sağlama misyonu ile madencilik projelerinde sunduğumuz hizmetler ile aynı anda bir özel iş süreci sağlamak amacıyla Türkiye'de faaliyet gösteriyoruz.

Misyonumuzdan hiçbir şekilde taviz vermeden, ürün ve hizmetlerimizi en iyi şekilde müşterilerimize sunmak için, özellikle sürdürülebilirlik ve nasıl daha etkin ortama duyarlı mühendislik çözümleri sunacağımız konusunda titizlik gösteriyoruz. Müşteri memnuniyetini her zaman öncelik edinmeyi ilke edinerek Kartal Madencilik, misyonuna yeni Motivasyonlarla bağlılığını devam ettirmektedir. Birincil hedefimiz, mal ve hizmetlerimiz için müşterilerimize sektörde bir numara olmak ve uluslararası standartlarda benzersiz bir hizmet veren lider bir madencilik şirketi olmaktır.

Hedeflerimizi gerçekleştirmek için, projelerimizi katı sürdürülebilirlik kriterlerine uygun olarak tasarlamaya ve uygulamaya özen gösteriyoruz. Endüstride olduğu gibi, çevreye saygılı üretim yaklaşımı üzerinde yoğunlaşacağımızdan emin olabilirsiniz. Kartal Madencilik, toplumda aklımızdaki farkedecek kalıcı imaji ile, profesyonel yaklaşımları, inovatif çözümleri ve dayanıklı

Diğer Firmalar