Karnaval Kids

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Karnaval Kids

Bebek Çocuk
  • 0

Karnaval Kids 2012 yılında Çanakkale merkezli bir bebek ve çocuk ürünleri firması olarak kuruldu. Karnaval Kids, sektörde müşterilerine en iyi ürün ile hizmeti sunmak amacı ile faaliyet göstermektedir.

Karnaval Kids’in titiz işçiliği ve sahip olduğu tecrübe ile, firma çocuk ve bebek profesyonel olarak ürünler sunmaktadır. Hizmetlerimiz arasında ihtiyaçlar doğrultusunda özel tasarımlar ve üretimler yer almaktadır. Profesyonel yetkili ekibimiz kaliteli, orjinal ve dayanıklı ürünler sunduğu gibi müşterilerini tatmin etmeyi de hedeflemektedir. Ayrıca, ekibimiz gelişen pazar koşullarına duyarlı, katma değer sağlamayı sürekli olarak hedefleyen bir stratejisi ile size hizmet vermektedir.

Bizimle çalışmanın avantajlarından biri de, istediğiniz ölçüde, cinsiyetiniz, şehir veya diğer koşullara göre biçimlendirilmiş çocuk ve bebek ürünleri imal etmemizdir. Projelerin süresini ve yüksek standartlarını istediğiniz gibi ayarlamanıza izin verir ve proje süresi boyunca bizimle iletişim halinde olursunuz. Ayrıca, ürünleri 30 günlük ücretsiz garanti süresinden sonra sadece koleksiyonuna değer kattıklarını ve memnun kaldıklarını ve herhangi bir ciddi hasardan da etkilenmediklerini emin olun.

Tüm müşterilerimize her zaman kesintisiz ve sorunsuz bir hizmet sunmak adına çalışmaktanmemnuniyet duyuyoruz. Görevimiz müşterilerin isteklerini hızlı ve zamanında karşılayarak, her seferinde alışverişlerinde mutluluk ve memnuniyet hissetmelerini sağlamak. İster bir tek sipariş açıklayın isterseniz karmaşık bir ticaret ortamı kurun, Karnaval Kids her zaman nazik, başarılı ve kreatif çözümleri biraraya getirir.

Diğer Firmalar

Ediko Kids

Bebek Çocuk

Çanakkale,Çanakkale Merkez

flag

Ediko Kids: Ediko Kids, 1990 yılında Çanakkale merkezli olarak bebek giyim sektörüne giriş yapan kaliteli ürünler ortaya koyma hedefiyle kurulmuştur. Geniş ürün yelpazesi ve tasarımları ile siz müşterilerine en iyi hizmeti sunmak konusunda büyük bir gayret sarf eder. Ka...

Çanakkale,Çanakkale Merkez

flag

Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi no:142/E Kepez, Cumhuriyet, 17110 Merkez/Çanakkale Merkez/Çanakkale, Türkiye

Çanakkale,Çanakkale Merkez

flag

Firma Adı: Çocukçaa Bebek GiyimSektör: Bebek GiyimKuruluş Yılı: 2014Konum: ÇanakkaleÇocukça Bebek Giyim olarak, kaliteli ve çocukların özel rahatlığını arttıracak seçkin ürünlerimizi, müşterilerimize sunduğumuz her zaman yüksek hizmetlerle destekleyerek sunuyoruz. 2014 ...

Poncik’s Butik

Bebek Çocuk

Çanakkale,Çanakkale Merkez

flag

Cevatpaşa mahallesi, Sokullu Mehmet Paşa Sk. no:8, 17010 Merkez/Çanakkale, Türkiye