Karatay Ceylan Sürücü Kursu

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Karatay Ceylan Sürücü Kursu

Sürücü Kursları
  • 4.9

Karatay Ceylan Sürücü Kursu, Konya bölgesinde sürücü kursu hizmetleri sunmaktadır. Motto olarak "Mükemmeliyetin adresi Karatay Ceylan Sürücü Kursu" kalite ve müşteri odaklı hizmet yelpazemiz ile iletilen özel eğitim programına göre çalışan kursumuz müşterilerimizin sürücülük bilgilerinin en iyi şekilde gelişmesini sağlar. Kaliteli hizmet anlayışımızla, Konya'da standart yüksek sürücü kursu hizmeti vermeyi hedeflemekteyiz.

Karatay Ceylan Sürücü Kursu, sorunsuz, kolay ve keyifli bir sürücü kursu deneyimi yaşamak isteyenlere eğitimlerinin kaliteli ortamda yapılmasını sağlamayı amaçlar. Ekibimizin tecrübeleriyle her alanda sağladığı destek ile birlikte, tüm müşterilerimize keyifli bir sürücü kursu deneyimi yaşama imkanı sağlamaktayız. Bunu başarmak için, eğitimlerimiz devamlı olarak optimize edilmekte ve hedeflemiş olduğumuz en son teknolojilere uygun şekilde yükseltilmektedir.

Bizi tercih ettiğiniz için memnuniyet duyuyor hem de müşterilerimiz olmanın keyfini yaşatmayı hedefliyoruz. Müşteri memnuniyetini her zaman göz önünde bulunduran kursumuz, her zaman müşterilerimize optimum faydayı sağlamayı hedefler. En önemlisi rugby, kondisyon ve fitness, trafik kuralları ve bunlar gibi konulardan oluşan eğitimlerimizin keyfi, yetinli ve tamamen insana yönelik bir temele dayandırılarak gerçekleştirilir. Deneyimli sürücü kursu personeli ve eğitmenlerimizin entelektüel becerileri, tecrübeleri vereceğimiz en iyi eğitimi almanızı sağlar.

Müşteri Yorumları
Y
Yasin Soylu
  • Ceylan sürücü kursu gerçekten çok kaliteli hocaları müdüru Saliha hanım da aynen öyle Rümeysa hocam muhteşem sınavım da en büyük sansimdi rahatça geçtim herkese tavsiye ederim Ceylan sürücü kursu hocaları çok ilgili Ayşe hocam emine hoca çok içten hepsi tekrar tekrar teşekkür ederim ????????????????????????????????

  • 5
    • 29.08.2023
    t
    tuğba AVCI
    • Öncelikle Rumeysa hocama ve ceylan sürücü kursuna teşekkür ediyorum. Rumeysa hocanın öğreticilik becerisine hayran kaldım. Direksiyon eğitiminde öğretmiş olduğu bilgiler sayesinde ilk seferde başarılı oldum ve şuan da öğrettiği bir çok şeyin trafikte faydasını görüyorum.

  • 5
    • 28.08.2023
    S
    Selen Uç
    • Tatlı diliyle bana fazlasıyla yardımı dokunan Rümeysa hocama çok teşekkür ederim. İlgili ,güzel ve kaliteli bir kurs .

  • 5
    • 28.08.2023
    M
    Mehmet AYTEMUR
    • Yakın zamanda kurstan ders aldım. Kursun eğitmenlerinden Rümeysa hoca ile çalıştık emekleri için teşekkür ederim. Hiç araba kullanmayı bilmiyordum kendisinin verdiği eğitim sayesinde ilk sınavımda geçtim. Kendisi ile çalışmayı yeni ehliyet alacak herkese tavsiye ederim.

  • 5
    • 28.08.2023
    S
    Suna Dağlı
    • Memnun kaldığım bi kurs oldu.Ozellikle Rümeysa Nas Hocam çok ilgili güler yüzlüydü.Derslerim çok verimli ve güzel geçti.En güzel şekilde hazırlandım sınava hocama çok teşekkür ediyorum.

  • 5
    • 28.08.2023

    Diğer Firmalar

    <p>Konya merkezli Zafer Şubesi Tempo Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu olarak popüler eğitim kuruluşlarının arasında bulunmaktayız. Tempo, 6 yıldan beri 7/24 hizmet vermeyi amaçlamış sağlıklı ve güvenilir eğitime dayalı bir sürücü kursudur. Tempo, ulusal seviyedeki s...

    Konya,Karatay

    flag

    BAŞARİ SÜRÜCÜ KURSU - Karatay Şubesi; sürücü kursu sektöründe, Konya'da faaliyet göstermektedir. Firmamız kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalar yaparak, trafik eğitimleri, sürücü belgelerinin alınması, ya da herhangi diğer dinamik eğitimlerimiz ile size hizmet...

    Zafer Sürücü Kursu

    Sürücü Kursları

    Konya,Meram

    flag

    Zafer Sürücü Kursu, uzun yılların tecrübe ve birikimiyle sürücü kurs sektöründe Konya Meram'de hizmet vermektedir. Kalite standartları üst seviyede tutularak sürücü kursu alanında yenilikleri yakından takip ederek sürücü kursu eğitimlerinde öncülük etmek bizim için önce...

    Tempo Ehliyet Kursu, 2002 yılında Konya merkezli olarak kurulmuştur. Fetih Karatay Şubesi ile birlikte toplam 8 şubeden oluşmaktadır. Tempo Ehliyet Kursu tarafından sunulan sürücü belgesi eğitimi ile alınabilecek sürücü belgelerinin sayısı 16'dır. Sürücü belgesi eğitiml...

    Konya,Karatay

    flag

    Konya Sürücü Kursu- Alaaddin Sürücü Kursu, güvenlikli ve temiz ortamı ile sürücü kursu olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Konya'nın Karatay ilçesinde yer alan kurumumuz en modern eğitim programlarıyla hizmet vermektedir. Kursumuzda öğrencilerimizin sürüş tekniklerini...