Kaptan Tekstil Döşeme Ve Sünger

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Kaptan Tekstil Döşeme Ve Sünger

Mobilya Üreticileri
  • 5

Kaptan Tekstil Döşeme Ve Sünger, 2012 yılında Kütahya’da kurulmuş olan bir mobilya firmasıdır. Dört amacımız vardır: Kaliteden ödün vermeden mükemmel iş üretmek, ihtiyaçları karşılayan tasarımlar sunmak, ostronduiyu gözetirken de hizmet kalitesini sunduktan sonra sürekli müşteri memnuniyetini sağlamak.

Uzman ekibimiz her zaman sizin işiniz icin en yeni ve özgün tasarımlar geliştirerek size en kaliteli ürünleri elde etmeye çabalıyor. Aynı zamanda yenilikleri yakından takip ediyoruz böylece müşterilerimiz Zincir Mağazalarına, Toplu Satış Canavalarına ya da kendi mağazamıza geldiklerinde insanların dikkatini çekecek tüm çözümleri sunabiliyoruz.

Sizin işinize uygun süslemeleri de sunarak istediğiniz şeyin en iyi olabilecek hale gelmesini sağlıyoruz. Firmamıza daima müşteri memnuniyetini ilke edinen yaklaşım ile yola çıktık ve bu tutumumuzu hep sürdürüyoruz. Bunun sonucunda da piyasadaki kalite ve performans anlayışı her yıl artarak büyüyor.

Güvenilirlik, Evetiyelik ve gurur vardır Kaptan Tekstil Döşeme Ve Sünger’de. Tadını çıkaracağınız olağanüstü sonuçları görmek için Kaptan Tekstil Döşeme Ve Sünger’i hayatınıza alın ve hayallerinizi gerçekleştirin!

Müşteri Yorumları
O
Oktar Üzümcügil
  • Çok sevdiğim koltuklarımı harika bir işçilikle bana geri kazandırdıkları ve dürüst esnaflıkları için içten teşekkürler.

  • 5
    • 10.05.2023
    M
    Mesudiye Ay
    • , Çok teşekkür ederim elinize kolunuza sağlık Benim 20 yıllık hayalimi gerçekleştirdiniz

  • 5
    • 22.04.2023
    S
    SEZGİN ERTÜRK
    • Gayet kaliteli ve temiz işçilik olmuş,ne dediysek aynısının fazlasını yapmışlar.ödeme kolayligida var.cok güleryüzlü ve kibar insanlar teşekkür ederim.

  • 5
    • 13.04.2023
    I
    İsmail Kuru
    • Koltuk takımımızı bugün teslim aldık.Harika bir iş çıkarmışlar.Koltuk takımımızdaki değişime biz bile inanamadık.Kaptan Tekstil’e çok teşekkür ediyorum.Gönülleri gibi işçilikleri de çok temiz.Yapmacık değiller, gerçekten bu zamanda böyle güler yüzlü ve ilgili bir esnaf çok az kaldı. Allah (CC) daim eylesin, kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

  • 5
    • 04.04.2023
    M
    Mustafa Aciksoz
    • Yorumlara bakarak ziyaret ettim. 2 adet 3 lü 2 adette tekli koltuk takımı için. Seçenekler ve renkler çok olunca belki 2 saatten fazla dükkan içerisinde kaldık. İlk anda neye sahip olduğumuzu nasıl bir şey düşündüğümüzü söyleyince hem teknik açıdan hemde kalite açısından gerekli tüm bilgilendirmeyide yaptılar. Biz kumaşlara bakarken veya karar vermeye çalışırken bizi yanlız bıraktılar daha rahat karar verebilmemiz açısından. Ama her seferinde de kulağının bizde olduğunu ifade ederek rahat bir şekilde karar verebileceğimizi ifade ettiler. Kütahya da çok görülen bir durum değildir. Çünkü esnaf biraz sıkboğaz eder. Ama sağolsunlar gerçekten aradığımız esnaftı. Tabi içilen çayları arada edilen muhabbeti söylemeye gerek yok. Son olarak kararımızın ardına bizim bilmediğimiz yada seçeneğimizin bile olmadığı ayrıntılardan bahsederek alışverişi de tamamladık. Sağolsunlar mebla nedeniyle 3 de taksit yaptılar. Teslim zamanına kadarda herhangi bir ücret almadılar. Ramazan dolayısıyla bir kaç gün gecikmede olsa evimize gelmeden önce haber vererek kurulumu tamamladılar. İşçilik 10 numara. En ufak bir sıkıntıda iletişime geçebileceğimizi ifade ederek alişverişi tamamladık. İnşallah en az 5 yıl bu şekilde kullanabiliriz. Kütahyada az bulunan böyle profesyonel bir iş yeri olmasına sevindim. Herşey için teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık.

  • 5
    • 01.04.2023

    Diğer Firmalar

    Kütahya,Kütahya Merkez

    flag

    Mms Mobilya San. Ve Tic. Ltd Şti. 2020 yılında Kütahya'da kurulmuştur. Biz sektörde mobilya imalatcısı olarak her zaman daha iyi hizmetler sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çağdaş tasarımlar ve modern üretim teknolojileri ilham veriyor bizim nesiller arasında sü...

    Kütahya,Kütahya Merkez

    flag

    Kütahya Mobilya Döşeme, 1996 yılında kurulmuştur. Kütahya'da faaliyet göstermektedir. Mobilya ve döşeme alanında uzmanlaşmış, teknik donanımlı yetkin ekibiyle sektör lideri olma hedefi üzerine daima ilerlemektedir. Uzman Ekip, Kütahya Mobilya Döşeme'nin en büyük desteği...

    Kent Deco Mobilya & Mutfak

    Mobilya Üreticileri

    Kütahya,Kütahya Merkez

    flag

    Kent Deco Mobilya & Mutfak , mobilya sektöründe 2016 yılında Kütahya’da kurulmuştur. Firmamız, üretimi, tasarımı, montajı ve pazarlaması ile ev ve ofis iç donanımında maharetli yeni çözümler üretme gibi bir sigortaya sahiptir. Bunların dışında, proje odaklı hizmet sunma...

    Erdoğan Mobilya

    Mobilya Üreticileri

    Kütahya,Kütahya Merkez

    flag

    Erdoğan Mobilya, 2020 yılında, Kütahya’da mobilya üreticisi olarak ticaret hayatına başlamıştır. Kuruluşundan itibaren önceliğimiz müşteri memnuniyetini ve kaliteyi hedef vurarak işlerimize başladık. Kalitemiz her zaman hizmet kalitemizden çok daha fazla tercih edilen b...