Kant Madencilik Anonim Şirketi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Kant Madencilik Anonim Şirketi

Maden Şirketleri
  • 0

Kant Madencilik Anonim Şirketi, 2001 yılında Antalya, Muratpaşa ilçesinde kurulmuştur. Sektörel olarak Madencilik alanında profesyonel bir hizmet anlayışıyla faaliyet göstermektedir. Türkiye'nin önde gelen madencilik şirketleri arasında yer almaktan onur duymaktadır.

Tesisimiz, 2011 yılında Çevre Yönetim Standartlarına uygun olarak kurulmuştur. Bu standartların her kriterini başarıyla yerine getirmekteyiz. Aynı zamanda insan sağlığı ve çevreye olan duyarlılıkla büyük bir titizlikle çalışmalar yapıyoruz. Bununla da yoğun faaliyetlerimize aralıksız devam ediyoruz.

Calışanlarımıza verdiğimiz önemle üretim sürecinde kaliteli zaman geçirmeyi misyon edinmiş bulunmaktayız. İlkemiz; "Sonuç odaklı, taahhütlü ve doğru olmayı" hedefleyerek müşterilerimiz ile kurduğumuz ortaklığı geliştirmektedir.

Kendi sektörümüzdeki sosyal sorumluluk bilincini benimsemekteyiz ve yerel topluma destek olmak için çeşitli projelerde bulunmaktayız. Büyüyen firmamızda istihdam edilmiş personelle, kaliteli üretime, ekonomiye ve topluma olan katkımızın artması gibi temel hedefimiz vardır.

Diğer Firmalar