Kamanlı Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Kamanlı Eczanesi

Eczaneler
  • 3
merkez Kamanlı ilçesinde

Kamanlı Eczanesi, 1996 yılında Yozgat’ın Kamanlı ilçesi içerisinde kurulmuş bir sağlık gereçleri ve eczane malzemesi satış ve ticaret firmasıdır. Sektörel profesyonel anlayışımız, ataköy escort sektördeki 130 yıllık tecrübemiz ve yüksek verimli özel deneyimlerimiz gelişimimizi sağlamayı sağlamıştır.

Hizmetimiz sağlık ve medikal market hizmetleri sunmakta olup, toptan alımlar ve katma değerli perakende satışlar konusunda uzmanlaşmış durumdayız. Müşterilerimize sunduğumuz geniş ürün yelpazesi, en son teknolojiden gelen sağlık cihazları, proaktif yardım ve stok tedarik seçenekleri, analitik raporlar ile standartlara uygunluk gibi pek çok hizmetimiz ön plana çıkmaktadır.

Müşterilerimizin hayata adapte olmayı ve kendilerini iyi hissetmeyi engelleyen herhangi bir sorun ile karşılaşmamaları için, aralıksız olarak çalışmalarımızla birlikte son derece profesyonel bir şekilde yaklaşıyoruz. Müşterilerimiz ve personelimiz için, kişisel ve güvenlik standartlarımızı korumak amacıyla, uluslararası tanınmış platformları ve çevre kurallarını takip etmektedir.

Memnuniyetiniz, sorumluluklarımızın başladığı bileşenlerden biridir. Müşterilerimize ve hizmetlerimize karşı ilişkinizi canlandırmak, ne istediğinizi öğrenmek, şikâyetlerinize kulak vermek, müşteri memnuniyeti optimizasyonu sunmak ve hizmet vermek söz konusu olduğunda, bunun başarılı olmasındaki en önemli bileşenlerden biri iyi bir karşılıklı diyalog bilinci geliştirmek için çalışıyoruz.

Müşteri Yorumları
d
doğada yemek (doğada yemek)
  • 3
    • 01.08.2018

    Diğer Firmalar