İzmit Yazılım Şirketi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

İzmit Yazılım Şirketi

Yazılım Firmaları
  • 5

İzmit Yazılım Şirketi, 2011 yılından bu yana Kocaeli/İzmit alanında kurumsal müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere yazılım geliştirme hizmetlerinde başarıyla çalışmaktadır. Öncelikli hedefimiz, teknoloji alanında son derece süratli bir çözüm arayışına girerek, doğru tespitleri yaparak ve pazara sunduğumuz yazılımın en yenilikçi olmasını sağlayarak kurumsal müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunmaktır.

Size Karşı Tutarlı Olma, en büyük değerimizdir. Potansiyel müşterilerin memnuniyeti odaklı olarak, yoğun müşteri ilgisi ile amacımıza ulaşmak için dedikodudan kaçınmanın ve her zaman tutarlı davranmanın önemi bizim tarafımızdan bilinmektedir.

Yaşatılan Başarı Hikayeleri, kurduğumuz başarılı projeler var. Deneyimli proje yöneticilerimiz, programcılarımız ve tasarımcılarımız, kurumsal müşterilerimizin yazılım ihtiyaçlarını karşılamak için güçlü ürünler oluşturmada lider konumdadır. Birçok proje için artıları ve eksileri değerlendirdikten sonra tamamlanmıştır. İyi bir vizyon ve strateji ile, belirlenen bütçeye uygun olarak bitirilmiş ve beklentileri aşan sonuçlar elde edilebilmiştir..

Müşteri Yorumları
A
Alexander James
  • 5
    • 10.12.2022

    Diğer Firmalar