İzmit Yazılım

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

İzmit Yazılım

Yazılım Firmaları
  • 1

1998 yılında kurulan İzmit Yazılım, Kocaeli’deki en iyi web tasarımcılarından oluşuyor. Bizim ekibimiz bir www.projesi geliştirmekten tutunda intranet çözümlerine kadar her çeşit altyapı bilgilerinden geliyor ve uygulamalarda sana renkli üst düzey kaliteyi sağlamayı amaçlıyor. Tüm iş fikirlerinize hayat veriyoruz.

İzmit Yazılım, endüstri standartlarını aşan teknolojinin gücüyle hareket etmeyi amaçlıyor.Güvenilirliği, hızı, çözüm analizi ve hızlı cevabıyla dağıtık üretim haline gelen maliyeti düşürmeyi ve başarıyı arttırmayı hedeflemekteyiz. Bazı projeler bu süreci desteklemek için özel kod geliştirmeye giderken diğerleri mevcut fonksiyonları kullanarak ihtiyaçlarına uygun pratik çözümler sunmaktadır.

Yazılım pazarlamasında 20 yıldan daha uzun bir geçmişe sahibiz.Küçük işletmeden büyük firmalara sıfırdan kodlanan, veya mevcut açık kaynak kodlu ürünleri kullanan her şekilde güvenilir ve ölçeklenebilir çözümler sunuyoruz. Firmamızın tecrübeli uzmanları işin yapısının her aşamasında hazır bulunuyorlar. İzmit Yazılım her zaman müşterilerine daha iyi çözümler üretmeyi hedefliyor!

Müşteri Yorumları
s
şaban ulusoy
  • 1
    • 09.05.2022
    U
    Uğur Türker
    • İnternetten aldığım sıfır ürünleri 2 gün çalıştı bunu nasıl yapalım diye sorduğumda bana çöpe atın diye cevap verdi. Biz parayı çöpten mi topluyoruz ?

  • 1
    • 08.06.2021

    Diğer Firmalar

    İzmit Yazılım Şirketi

    Yazılım Firmaları

    Kocaeli,İzmit

    flag

    İzmit Yazılım Şirketi, 2011 yılından bu yana Kocaeli/İzmit alanında kurumsal müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere yazılım geliştirme hizmetlerinde başarıyla çalışmaktadır. Öncelikli hedefimiz, teknoloji alanında son derece süratli bir çözüm arayışına girerek,...