İzmit Ortodonti

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

İzmit Ortodonti

Diş Hekimleri
  • 0

İzmit Ortodonti, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, 2020 yılında kurulmuştur. Ortodonti ve diş sağlığı alanında sektöründe liderliğe sahip bir klinik olarak hizmet vermektedir. İzmit Ortodonti kendi alanındaki uzman müdahalesini modern ekipmanların ve bilgili personelinin yardımıyla hastalarının ağız ve diş sağlığı ihtiyaçlarının sahip olmaları için en iyi şekilde tetkik etmeye çalışmaktadır.

İzmit Ortodonti, tedavi ediş biçimlerini gözden geçirerek farklı ihtiyaçlara sahip hastaların diledikleri şekilde sonuç elde etmesi için modern teknikler ile üst düzey desteği sunmaktadır. İzmit Ortodonti,sürekli gelişen teknolojileri yakından takip ederek entuziyast ve profesyonel bir takımla mükemmel bir ortamda hastalarına en iyi hizmeti vermektedir.

İzmit Ortodonti, derin mesleki bilgi ve deneyime sahip diş hekimleri ve öğretim elemanları ile her hastanın bilincindedir. Teknolojik ilerlemelerin iziyle modern tedavileri planlamasını gerçekleştiren yetkin personel ve teknik servisi, titizlik ve eksiksiz sağlık hizmeti sunmaktadır.

İzmit Ortodonti, konforlu bir çalışma ortamıyla en kaliteli hizmeti vermek için çabalayarak, güvenilir kaynaklardan sağlanan en modern ekipmanları idarenin onayıyla hastalarına sunmaktadır. Güvenli, sağlığa uygun, kaliteli bir ortam sağlayarak hastalarının isteklerini karşılamaya yönelik söz vermektedir.

Diğer Firmalar

Kocaeli,İzmit

flag

Kocaeli Diş Hekimleri Odası, 1996 yılından beri Kocaeli ve İzmit bölgesinde hizmet vermektedir. Bölgedeki diş hekimlerinin kendi aralarında ilişki kurması ve sağlık hizmetlerini geliştirmek için kurulmuşuzdur. Beraber etkinlikler düzenler, değişik mesleki programlar düz...

Merhaba Özel Avrupa Ağız Ve Diş Sağlığı Polikinliği ‘miz! Biz 2010 yılında Kocaeli-İzmit bölgesinde kurulduk. Misyonumuz, her ziyaretçimize daha iyi bir ağız ve diş sağlığı deneyimi sunmaktır. Profesyonel ekipten oluşan ciddi, tecrübeli ve teknik donanımlı ekibimiz, son...