İz Bilişim Teknolojileri Tur. Ser. Hiz. Tic. Ltd. Şti.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

İz Bilişim Teknolojileri Tur. Ser. Hiz. Tic. Ltd. Şti.

Yazılım Firmaları
  • 0

İz Bilişim Teknolojileri Tur. Ser. Hiz. Tic. Ltd. Şti., 2017 yılında Trabzon'da kurulmuştur. Yazılım sektöründe, müşterilerin ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştirmeyi ilke edinmiştir. İz Bilişim Teknolojileri Tur. Ser. Hiz. Tic. Ltd. Şti. Kullanılan teknolojilerde yenilikleri günceller ve tasarladıkları ürünlerle tam bağımsız projeler sağlar. Mühendislik ekiplerimiz geliştirdiğimiz ürünleri paylaşma ve entegrasyon yapan altyapılar için optimize ederler.

Tasarım sürecinde en doğru çözümleri sunabilmek için her daim yenilenen teknolojileri en iyi şekilde araştırarak ve kullanarak sektörel işlevselliliği etkileyen proje sonuçları hedefleriz. Müşteri memnuniyetini birincil amacımız ilan ederek çalışmalarımızı her zaman kalite standartıyla en üst seviyede gerçekleştirir.

Misyonumuz, kendimizi her zaman mükemmelleştirmeye ve aidiyet hissiyle güvenilir bilişim hizmetlerini belirleyerek nesiller arası etkileşim içinde müşterilerimize en çok karşılığı verecek Hizmetleri sunduklarından emin olmaktan geçer.

Vizyonumuz müşterilerimizin güvenliği ve çözümleriyle hizmetlerin sunduğumuz partnerlerinden en iyi değeri orijinalliği ve kalitesi bir arada sunmak olarak tanımlanmıştır.

Diğer Firmalar

Trabzon Web Yazılım

Yazılım Firmaları

Trabzon,Trabzon Merkez

flag

Trabzon Web Yazılım, 2002 yılında Trabzon'da kurulmuştur. Gerek ulusal, gerekse de uluslararası alanda teknolojik altyapısını geliştirmek adına büyük atılımlar yapan firmamız; önderlik ettiği projelerinin genişliği, güvenilirliği ve kalitesi ile müşterilerine hizmet sun...

Szn Yazılım

Yazılım Firmaları

Trabzon,Trabzon Merkez

flag

Szn Yazılım, web sitesi kurma sektöründe 1994 yılından bu yana hizmette olan Trabzon merkezli bir şirket. Şirket gereksinimlerini karşılayacak sunucu çözümleri, web siteleri ve web tabanlı uygulamalar üreten bir altyapı içeriyor. Teknolojiyle gelen yenilikleri sağlam bi...