Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

İva Kimya

Kimya Şirketleri
  • 0

İva Kimya, Konya merkezli bir şirkettir. 2005 yılında kurulmuştur. İva Kimya, çevreci yaklaşım prensiplerine bağlı olarak, kimyasal maddelerin üretim ve satışını yapan lider bir mümessildir. En kaliteli malzemeleri en uygun fiyata sunan komponyamız, en iyi müşteri hizmetini sağlamak amacıyla devamlı araştırma yapmaktadır.

İva Kimya tüm standartları karşılayan modern yönetim sistemlerine dayanan çalışmalarıyla tanınmaktadır. Sabitliği, sadeliği, özeni ve niteliğiyle bilinir. Şirketimiz geleneksel değerlere odaklanır ve kaliteyi her zaman esas alır. Aynı zamanda, her zaman yeni teknolojilere hızlı bir şekilde adapte olabilmeyi sağlar.

İva Kimya, verimliliği optimize etmek, maliyeti minimize etmek ve çevre üzerindeki olumsuz etkileri en aza indirmek üzere çalışır. Bu doğrultuda, ürünlerimiz laboratuvar ortamında ve çok sayıda deneme ile test edilmiş ve standardize edilmiştir. Bununla birlikte, çevre ve toplum için yüksek fayda getiren etkin projeler oluşturmaya da ek olarak, firmamız toplumsal sorumluluk çalışmalarına da büyük bir ağırlık vermektedir.

Biz, İva Kimya olarak, müşterilerimize güvenilir, iyi hizmet sunan ve yaklaşık 15 yıldır sektörde öncü bir marka olarak dikkat çekiyoruz. Müşterilerimize kaliteli ürünlerimizle destekleyen, aralarındaki ilişkiyi sağlıklı tutan ve karşılıklı anlayış üzerine inşa eden bir etik anlayışla çalışıyoruz.

Diğer Firmalar

Demirci Kimya

Kimya Şirketleri

Konya,Selçuklu

flag

Demirci Kimya, 1998 yılında Konya Selçuklu'da kuruldu. Üretim, satış ve dağıtım sonrası destek hizmetleri amacıyla kurulmuş olan şirketimiz, 20 yılı aşan tecrübesiyle sektöre öncülük etmiştir. Şirketimiz temel ürün grupları arasında boya, reçine, plastik ve koruyucu kat...

Bsn Kimya

Kimya Şirketleri

Konya,Selçuklu

flag

Bsn Kimya -1998'den beri hizmetinizdeyiz! Bsn Kimya, 1998 yılında ve bugüne kadar Konya Selçuklu'daki merkezi ile hizmetinizdedir. İmalat sahasında, kaliteli ürünler sunarak, müşterilerimize en iyi desteği sunmak için, sadece kaliteyi arayan bir kimya firması olmaktan ç...