Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Isimsiz

Yazılım Firmaları
  • 0

Isimsiz, 2015 yılından beri Tekirdağ’da web sitesi kurma sektöründe faaliyet göstermektedir. Yaklaşık 5 yıldır binlerce müşterimize memnuniyet ile hizmet vermekteyiz.

Isimsiz iş süreçlerimizi mümkün olduğunca basit tutmaya ve basamakları arasında fazladan durma olmadan en hızlı sekilde çalışmaya özen gösteriyoruz. Üstelik her müşterinin özel taleplerine de önem göstererek onlara en uygun çözümleri sunuyor ve tatmin edici sonuçlar almalarını sağlıyoruz.

Ayrıca, Isimsiz olarak çalışmalarımızda kullandığımız teknolojik imkanları, ilk sürümlerden üst düzey çözümlere kadar güncelliyoruz. Sunduğumuz hizmetlerimizi web siteleri, veri tabanı çözümleri, mail sunucuları ve bulut sistemlerinde geliştirmek için tüm kaynakları seferber ediyoruz.

Isimsiz, insanların hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor ve modern web sitesi çözümleri ile onların hedeflerine ulaşmalarına destek olmaya öncülük ediyoruz. Kurumsal alanda faaliyette bulunduğumuz günden bu yana rakiplerimizden öne çıkabildiğimizi farz ediyoruz.

Diğer Firmalar

Teknova Yazılım

Yazılım Firmaları

Tekirdağ,Tekirdağ Merkez

flag

Teknova Yazılım 1995 yılından bu yana web tasarımları alanında profesyonel hizmet vermekte olan Tekirdağ merkezli güvenilir bir sektördür. Yıllardır çalıştığımız projeler, müşterilerin her biri için özgün ve etkili çözümler sunarak onlar için maksimum fayda sağlamak içi...