Işık Tekstil Hambez Haşıl Çözgü San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Işık Tekstil Hambez Haşıl Çözgü San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Kumaş Üreticileri
  • 5

Işık Tekstil Haşıl Çözgü San. ve Tic. Ltd. Şti. 2009 yılında kurulan tekstil sektöründeki eksikliği gidermek amacıyla Denizli'de faaliyetlerine başladı. Ürün portföyümüz, yürütülen projelere uygunluk ve müşteri memnuniyetini sağlamak üzere sürekli olarak tasarlanıyor.

Strategi Yürüttüğümüz projelerin çabuk ve doğru sonuçlanması için yenilikçi yaklaşımlar benimsemekteyiz. Müşterilerimizin taleplerine cevap vermeyi amaçlamakta ve bunları pazarlama, operasyon ve verimliliği arttırmayı hedefleyen endüstri standardına uygun progeramlar kullanmaktayız.

Kalite standartları Kaliteli ürünler üretmek için her aşamasındaki materyalleri en ileri teknolojiye göre inceleyerek kontrol ediyor ve tüm ürünleri Avrupa normlarına göre test ediyoruz.

Organizasyonlar Sürekli kalite mükemmelliği sağlama stratejisiyle, müşterilerimize yüksek performans sunabilmek üzere teknoloji kullanıyor ve mevcut teknolojileri daha da geliştirmek için Ar-Ge çalışmalarına devam ediyoruz.

Hedefimiz Sektörde lider bir firma olma hedefindeyiz. Müşterilerimizin güven ve sadakati için çalışıyor, fiyat oluşturmada öncü olmaya devam ediyoruz. Işık Tekstil Haşıl Çözgü San. ve Tic. Ltd. Şti., ürün kalitesinin alternatif oluşturacak nitelik taşıdığı sürece müşteri çözümlerine odaklanmaya devam edecektir.

Müşteri Yorumları
E
Ege Oral
  • 5
    • 18.02.2020
    H
    Harun Dağteke
    • Denizli'nin en eski haşıl ve dokuma fabrikalarından

  • 5
    • 22.09.2017
    A
    Adnan ÇELİK
  • 5
    • 09.03.2016

    Diğer Firmalar

    Denizli,Denizli Merkez

    flag

    Hisarlıoğlu Tekstil Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti. Denizli’de 1994 yılında kurulan ve kumaş toptancısı olarak faaliyet göstermekte olan bir firmadır. Kurumsal değerlerinden asla ödün vermeyen Hisarlıoğlu Tekstil, sadece ithal ettiği hammadde ve ürettiği kumaşlarla değil iy...

    Toptan Ham Bez

    Kumaş Üreticileri

    Denizli,Denizli Merkez

    flag

    Toptan Ham Bez 2000 yılında Denizli'de kurulmuştur. 15 yılı aşkın süredir tecrübesi ile; kumaş, triko ve havlu sektöründeki tercihiniz Toptan Ham Bez olmuştur. Bizim uzman ekibimiz özen gösterdiği kaliteyi müşterilere sunmak için; üstün hizmet anlayışı ile çalışmaktan m...