Işık Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Işık Eczanesi

Eczaneler
  • 5
iye

Işık Eczanesi, 2001 yılında Diyarbakır, Suriye'de kuruldu. Biz sağlık alanında uzmanlaşmış üstün bir teknolojiyi, güvenilirliği, müşteri memnuniyetini ve etkinliği sunmaya odaklanmış bir eczane olarak faaliyet gösteriyoruz.

Güvenliğin ve kalitenin liderleri olarak, Işık Eczanesi sadece herkesin erişebileceği bir hizmet sunmaktan gerçek anlamda bireysel sağlık olanaklarına kadar geniş bir yelpazede hizmetleri tamamladık.

Yüksek standartlardaki çalışmalarımız sayesinde, tüm mevcut tedarikçilerimizle güçlü bir sonuç ortaya çıkarabildik. İmissionumuz, vatandaşlarımızın sağlık sorunlarıyla baş edebilmelerine yardımcı olmak için zamanındaki en iyi tıbbi cihazları sunarak, onların sağlık sektörüyle ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılamaktır.

Müşteri memnuniyeti, İşık Eczanemizin temel misyonlarından biridir. Müşteri yorumlarımızı inceleyerek, daha iyi ve daha etkili hizmetler sunmak için gerekli herhangi bir altyapı değişikliği yapmaya hazırız.

İşık Eczanesi olarak, Ülkemize ve tüm dünyaya profesyonel ve kaliteli sağlık olanakları sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Firmamız, her zaman yenilikçi yaklaşımlarla ilerleyerek müşterilerimizin sağlık esenliğine destek sağlamayı sürdürmekte amacımızdır.

Müşteri Yorumları
A
AZİZ ECZ
  • IŞIK ECZANESİ YENİHAL BAĞCILAR MAH. ERBAB 3 SİTESİ ALTINA TAŞINMIŞTIR. TOPTANCILAR SİTESİ İLERİSİ

  • 5
    • 27.07.2016
    n
    nedim ışık
    • BU ECZANENİN ESKİ ADRESİ YENİ ADRESİ YENİHAL CADDESİ ÜZERİNDE

  • 5
    • 29.04.2016

    Diğer Firmalar

    Diyarbakır,Bağlar

    flag

    Pınar Eczanesi yılı 2013’te Diyarbakır - Bağlar konumundaki sağlık hizmetlerine başladı. Sağlık pazarında insan sağlığına seviyeli ve kaliteli yardımlar vermek için kuruldu. Kaliteli her türlü eczane ürünlerinde en doğru ve doğru lauband marka ürünlerini satmayı hedefle...

    Evin Eczanesi

    Eczaneler

    Diyarbakır,Bağlar

    flag

    Evin Eczanesi,2006 yılında Diyarbakır'ın Sektör: sağlık eczanesi ile başkentinde kurulmuştur.Biz, her mahalleden insanı ve tüm hastaları evimize davet ediyoruz. Yıllar içinde kazandığımız tecrübe ve bilgelik skoru, olağanüstü hizmet vermemize yardımcı olmuştur. Gerek il...

    Diyarbakır,Yenişehir

    flag

    Merhaba! Murat Eczanesi 1995 yılında Diyarbakır Yenişehir'de kurulmuştur. Bölgedeki insanların daha kaliteli ve ekonomik olarak en uygun sağlık ürünlerine erişimini sağlamak için sadece en kaliteli sağlık ürünlerinin sunulmasına odaklanmıştır. Firmamız, ticaret hayatını...