İngilizce Bitmiştir

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

İngilizce Bitmiştir

Yabancı Dil Kursları
  • 4.7
Müşteri Yorumları
t
tahir yeşil
  • 1
    • 14.11.2023
    I
    İpek Bolat
    • Kurumun Ankara şubesinde eğitim aldım. Eğitimi son ayına kadar takip ettim, ödevlerimi eksiksiz yaptım ve eğitimi tamamladım. Bu güne kadar farklı kurumları da denedim fakat kimse Mustafa hoca gibi değil. Evet, alışık olduğumuz İngilizce kurslarından çok farklı. Türkçe dilbilgisi bilmeden İngilizce öğrenmenin imkansız olduğunu söylüyor her defasında ve çok haklı. Keşke çok daha önce Mustafa hocayı keşfedip eğitim alma fırsatım olsaydı. Eğer haftalık verilen ödevleri düzenli yaparsanız, ilerlememeniz için hiçbir sebep yok. Buraya yorum yapma sebebim, bazı arkadaşların gerçeği yansıtmayan eleştirileridir. Kurumun ve hocanın parayla işi yok. Kar kış demeden her hafta Ankara'ya geldiler. Derdi sadece para olsa bir grup fazla açabilirdi İstanbul'da. İngilizce bir şeyler okumak için masaya her oturduğumda Mustafa hocaya dua ediyorum. Özellikle YDS ve YÖK Dil gibi sınavlara hazırlanan arkadaşlar için tavsiye ederim. Sınavlarda ki paragraf soruları için Mustafa Hoca nın yöntemi çok faydalı. Sınavda o paragraf sorularını okumak artık çok kolay para sanki kendiliğinden çözülüyor. Özel ders verdiğim öğrencilerime Mustafa Hoca nın yöntemiyle İngilizce anlattığımda "hocam bu kadar kolaymıymış İngilizce" diyorlar. Ayrıca şu da bir gerçek ki Türkçe dilbisi bilmeden İngilizce öğrenmek mümkün değil. İyi ki yolum bu kurumla kesişti. Teşekkürler.

  • 5
    • 07.11.2023
    M
    Mucait İkiz
    • İlk başta anlamakta zorlanacaksiniz hocayı. 1. Ayın sonunda ağzınız açık kalacak. Sonra kendlnlzl hocaya birakin. Ödevleri yapın gerlsl çok kolay. Şiddetle tavslye ederim

  • 5
    • 07.11.2023
    b
    busra unlu
  • 5
    • 25.10.2023
    S
    Şamil Dursun
    • Kurs için kötü yorum yazan herkes, istisnasız sorunludur. Adamlar 1) Kimseyi zorla almıyorlar, 2) Gelmek isteyenlere, çalışmayacaksan, verilen ödevleri yapmayacaksan gelme diyorlar Bunu kursun kapısına ve içeri girdiğinizde karşınızdaki duvardada net görülecek şekilde yazmışlar 3) Peşin para kabul etmeyip aylık olarak alıyorlar 4) Devam edip etmemek kişiye kalmış, kurs para konusunda zorlayıcı hiçbir yaptırım uygulamıyor 5) Para veriyorsunuz diye karşınızdakinin Mevlana olmasını “ne olursan ol, yine gel” demesini bekliyorsanız orası burası değil 6) Hoca bir sistem oluşturmuş, kendinede güveniyor, işinide iyi yapıyor. O ve ona inananlar ve kursuna gelenlerde aynı bu şekilde düşünüyor. Haliyle işini iyi yapan bir insanın yada bir kuruluşun saçma sapan kişilerle uğraşmak istemeyip, gerçekten öğrenmek için gelenleri orada barındırması ve öğrenme çabasında olmayanların orada olmasını istemeyişi gayet yerinde bir tavır bence Kısacası Öğrenmek isteyenler kaydolsun. Goygoycu tayfaya ekmek çıkmaz buradan.

  • 5
    • 19.10.2023

    Diğer Firmalar

    İstanbul,Bahçelievler

    flag

    Şirinevler, AkBank Üstü, Meriç Sk No:18, 34188 Bahçelievler/İstanbul, Türkiye

    İstanbul,Bahçelievler

    flag

    Hürriyet, Mahmutbey Cd. No:03 Kat 5, 34191 Bahçelievler/İstanbul, Türkiye

    İstanbul,Bakırköy

    flag

    Zuhuratbaba, Zuhurat Baba Cd. No:41, 34147 Bakırköy/İstanbul, Türkiye

    New Language Academy

    Yabancı Dil Kursları

    İstanbul,Bayrampaşa

    flag

    İsmet Paşa Mahallesi, yeşil cami sokak . No:2-4 Kat 3 Ofis 7-8, İsmet Paşa, 34040 Bayrampaşa/İstanbul, Türkiye

    İstanbul,Bakırköy

    flag

    Zeytinlik, Halkçı Sk. No: 4, 34140 Bakırköy/İstanbul, Türkiye

    İstanbul,Bakırköy

    flag

    Yeşilköy, Dünya Ticaret Mrk., 34149 Bakırköy/İstanbul, Türkiye

    İstanbul,Güngören

    flag

    Merkez, Fevzi Çakmak Cd. No: 1/A, 34164 Güngören/İstanbul, Türkiye

    Yds Academy Bakırköy Şubesi

    Yabancı Dil Kursları

    İstanbul,Bakırköy

    flag

    Zuhuratbaba, İncirli Cd. No:13, 34147 Bakırköy/İstanbul, Türkiye