İki Teknik Yazilim

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

İki Teknik Yazilim

Yazılım Firmaları
  • 0

İki Teknik Yazılım olarak 1991 yılından beri web tasarımcılık sektöründe hizmet veriyoruz. Ordu ilinde faaliyet gösteriyor ve etrafa yakın bir duruma ulaşmayı hedefliyoruz. Halka açık yaklaşık 30 çalışanı ile, kullanıcılara özel, sonsuz ve geliştirilebilir tasarımlar sunmak için harika bir ekiple çalışıyoruz.

Misyon En üst düzeyde müşteri başarısı, inovasyon ve yeniliklerle ünmüş modern web teknolojilerine erişim sağlamak için sürekli olarak proaktif çalışmaları desteklemek. Hedeflerimize odaklanarak, ortaklarımız sermayeyi ve bizim tarafımızdan sağlanan gerçek değeri optimale çıkarmayı güvence ediyoruz.

Vizyonumuz İnsanlar arasında bağlantıyı güçlendirerek dünyanın her yerinden beklentileri hakkında öneriler sunmak ve dünyayı daha kolay ve kişiselleştirilmiş kullanıcı deneyimi ile daha verimli hale getirmek. Sürdürülebilir bir dünya için fark yaratmaktan sorumlu ruhun paydaşı olarak tam olarak halkla dayanışma içinde olmanın sorumluluğunu hissediyoruz.

Diğer Firmalar

Oksijen Yazılım & Medya

Yazılım Firmaları

Ordu,Ordu Merkez

flag

Oksijen Yazılım & Medya: Oksijen Yazılım & Medya 2007 yılından beri Ordu merkezli bir web tasarımcı olarak, web tasarımı, seo ve dijital pazarlamadan oluşan kapsamlı çözümler sunmaktadır. Tasarım Kalitemiz: Bizim hedefimiz, sürekli güncellenen trendleri takip ederek müş...

Değişim Yazılım

Yazılım Firmaları

Ordu,Ordu Merkez

flag

Stealicz Değişim Yazılım, hareket ve yenilik kavramlarını güçlendirmek amacıyla 2005 yılında Ordu'daki küçük bir stüdyo tarafından kurulmuştur. Şimdilerde her ölçekte müşteriye hizmet veren bir web sitesi oluşturma ve bakımları hizmeti sunan geniş bir İnternet yazılım ş...