İhlas Kumaşçılık

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

İhlas Kumaşçılık

Kumaş Mağazaları
  • 5
Bölgesi

İhlas Kumaşçılık, 1992 yılında Mersin-Akdeniz Bölgesi'nde kurulmuş bir kumaş satıcısıdır. Güvenilirliği, titizliği ve kalitesiyle ünlü markamız, bir çok müşterisine hizmet etmekte; tüm taleplerine cevap vermeyi amaçlamaktadır.

Kumaş Kalitesi: Yüksek kumaş kalitesi sağlayarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Hala en son teknolojileri kullanarak, uygun fiyata en iyi malzemelerden üretiyoruz. Özellikle el sanatlarıyla donatılmış kumaşlarda bulunan dayanıklılık, deforme olmama ve haftadan hafaya tazeliğini koruması bizim için değerlidir.

Firma Vizyonu: Yenilikçilik ve sosyal sorumluluk ilkelerinden ödün vermeden, tüm müşterilerimize kaliteli ürünler sunmayı hedefleyerek var olmayı sürdürmek. Firmamız, satış sonrası desteğin de önemli olduğuna inanmaktadır. Bu nedenle, satış deneyimi sonrasında müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaktan asla vazgeçmeyiz.

Müşteri Yorumları
‫حيدر ”‪haydar ibro‬‏“ ابراهيم‬‎
  • teşekkür ederim

  • 5
    • 02.11.2021

    Diğer Firmalar

    Murat Bursa Kumaş

    Kumaş Mağazaları

    Mersin,Yenişehir

    flag

    Murat Bursa Kumaş olarak kurulmuş olmamızdan bu yana 2005 yılından bu yana, Mersin'in Yenişehir ilçesinde, haftanın 7 günü, saat 10:00'dan 19:00'a kadar kumaş konusunda çoğu talebinizi karşılayabilen bir mağaza olarak hizmet veriyoruz. Kaliteden ödün vermeden, müşterile...

    İhlas Kumaşcilik

    Kumaş Mağazaları

    Mersin,Akdeniz

    flag

    Türkiye İhlas Kumaşcilik Hakkında: 2000 yılında Mersin Akdeniz'deki İhlas Kumaş Mağazası olarak kuruldu. İhlas Kumaş Mağazası ürün çeşitliliği ve kalitesi ile Avrupa standartlarındaki hizmeti müşterilerine sunmaktadır. Kumaş Çeşitleri ve Kalite: Mersin'lu İhlas Kumaş Ma...